Aspgatan 87

Se alla bilder
KumlaVilla5 R.O.K.129 m²1 665 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Aspgatan 87, här har ni möjligheten att forma ert drömhem! Unikt tillfälle att förvärva ett kedjehus med stor potential i det barnvänliga och populära område Fylsta. Med uppvärmning via bergvärme kan du njuta av en energieffektiv och hållbar boendelösning.

På nedervåningen finner ni två bekväma sovrum, perfekt för att rymma familjemedlemmar eller användas som arbetsutrymmen. Här finns även ett renoverat kök, ett rymligt vardagsrum och en matplats där du kan samlas med nära och kära för att njuta av måltider och umgänge. Slå er ner på altanen och njut av vacker utsikt över den insynsskyddade trädgården, som erbjuder en idealisk plats för lek och avkoppling.

På övervåningen finns ytterligare två sovrum, vilket ger flexibilitet och utrymme för växande familjer eller möjlighet att skapa extra utrymmen för hobby eller arbete. Dessutom finns ett praktiskt garage och förvaringsutrymmen.

Detta kedjehus är beläget i bästa läge, vilket ger närhet till skolor, lekparker, och andra bekvämligheter. Du har också enkel tillgång till natursköna omgivningar och grönområden och når med en kort cykeltur upp till Kumla centrum.

Här har du chansen att förverkliga din vision och skapa ditt drömhem i ett område som eftertraktas av både familjer och unga par. Missa inte denna unika möjlighet att skapa ett trivsamt och personligt hem för dig och din familj.

Kontakta Emelie för att boka er på visning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER