Ängabacken 39

Se alla bilder
KumlaVilla3 R.O.K.105 m²3 520 000 kr

BESKRIVNING

Varmt välkomna till er nästa bostad!

Här bor ni bekvämt i ett väl underhållet och smakfullt renoverat enplanshus om väldisponerade 105 kvm med adress Ängabacken 39.

Invändigt erbjuds en delvis öppen och social planlösning mellan kök, matplats och sällskapsdel som skapar en naturlig plats för vänner och familj att samlas på. Kamin installerad för att öka trivselfaktorn och komforten. I huset finns i dagsläget 2 sovrum, men det finns möjlighet att göra om planlösningen och inrymma hela 3 sovrum. Vidare in finns ett kaklat badrum, gästwc och tvättavdelning med groventré.

På husets baksida döljer sig en oas med en genomtänkt och välskött trädgård, trädäck och en inglasad altan som förlänger årstiderna.

Framsidan pryds av en rymlig uppfart och planteringar som är både stilfulla och pratiska. Garage och praktiskt förråd.

Omgivningarna är natursköna med goda fritidsmöjligheter, Viaskogen och fotbollsplaner finns i närheten av huset. Närhet till både skola och förskola. Kumla är ett tryggt område 15 minuter från Örebro centrum. Här finns bra kommunikationer via buss och promenadavstånd till Kumla centrum.

Optimalt hus för er som bara vill flytta in och trivas i ett otroligt lättskött och charmigt hus med alla bekvämligheter som behövs!

Kontakta Emelie för mer information!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER