Nytorpsvägen 22

Se alla bilder
TOMT2.495.000kr

BESKRIVNING

Välkomna till ert drömprojekt i hjärtat av Marieberg! Här presenterar vi en unik möjlighet att förverkliga era byggdrömmar på en eftertraktad tomt i ett barnvänligt område.

Denna fantastiska tomt ger er utrymme att skapa ert perfekta boende. Med en fastighetsarea på 767kvm och möjlighet att bebygga upp till 25%, öppnar sig en värld av möjligheter för ert drömhus. Bygg i två plan och låt er kreativitet flöda – ni kan även lägga till en komplementbyggnad för extra utrymme.

Detaljplanen, tillgänglig på mäklarens hemsida, ger er vägledning för att förstå de spännande möjligheter som tomten erbjuder. Här finner ni också viktig information om anslutningskostnader för vatten och avlopp, vilka tillkommer med 186 930 kr för nyanslutning enligt kommunens prislista.

Närheten till förskola och skola F-6 gör detta område perfekt för familjer. Smidiga bussförbindelser ger er enkel tillgång till Mariebergs köpcentrum och Örebro city, medan närheten till E18/E20 och RV51 skapar idealiska pendlingsmöjligheter.

För ytterligare information och för att boka en visning av tomten, vänligen kontakta Dino Dobric.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  2 495 000 kr

  DOKUMENT


  pdf-detaljplan-mariebergsskolan-mm.pdf

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Ekonomi
  Begärt pris: 2 495 000 kr
  Pantbrev
  1 stycken på totalt 759 500 kr
  Vatten/avlopp
  Anslutningskostnader för vatten och avlopp, vilka tillkommer med 186 930 kr för nyanslutning enligt kommunens prislista.
  Servitut etc.
  Gemensamhetsanläggning: Örebro Mosås GA:3 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Örebro Mosås GA:5 ändamål: Grönområden
  Allmänt
  Tomten får bebyggas med 25% byggnadsarea av fastighetsarea. Huset får uppföras i två plan, vind över 2 plan får ej inredas. Komplementbyggnad får uppföras. Se detaljplan för ytterligare specifikationer.

BILDER