Norra Vinön 349

Se alla bilder
ÖREBROFRITIDSHUS1rok25kvm2.395.000kr

BESKRIVNING

Välkommen till Vinön, där denna extraordinära fastighet med en underbar sjötomt väntar på dig! Denna pärla erbjuder ett fritidshus, omgivet av en stor tomt på över 6000 kvadratmeter som sträcker sig mot väst med magnifika solnedgångar. På denna generösa tomt finns en mängd bekvämligheter, inklusive ett fritidshus på cirka 25 kvadratmeter med tillhörande uterum, två förråd, en egen pir komplett med båtplats och en badvik med sandstrand. Det här är platsen för dig som längtar efter att komma bort från vardagens stress och bara njuta av avkopplingen!

Huset självt består av ett rymligt inglasat rum med panoramautsikt över sjön och kvällssolen, samt ett allrum/sovrum som rymmer både sängar och soffgrupper efter behov. Dessutom finns här ett kök och en toalett med förbränningssystem. Fastigheten har tillgång till eget vatten från en brunn, och förutom det finns en utedusch på tomten. Intill huset ligger en vacker trätrall, byggd 2020, som bjuder in till många soltimmar och erbjuder gott om plats för solstolar, matbord och stolar.

På Vinön finner du också andra bekvämligheter som en badplats, ett café, vandringsleder och ett värdshus med matservering och evenemang under sommarsäsongen. Du når Vinön med en kostnadsfri färja som avgår från Hampetorp, beläget cirka 30 minuter från centrala Örebro.

Det är värt att nämna att fastigheten har tillgång till samfällt fiske i Hjälmaren. Dessutom finns det möjlighet att förhandla om att överta inventarier efter diskussion med säljaren.

Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Bostadstyp
  1-plansvilla
  Boarea
  25 kvm
  Tomtarea
  6051 kvm
  Antal rum
  1 rum & kök
  Byggår
  ca 1950

  DOKUMENT


  Inga dokument

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  1-plansvilla
  Byggnadsår
  ca 1950
  Uppvärmning
  Direktverkande el
  Byggnadssätt
  Grundläggning: Plintgrund
  Stomme: Trä
  Fasad: Trä
  Fönster: 1 glas
  Tak: Plåt
   
  Fastighetsbet.
  Norra Vinön 1:18
  Övrigt
  *Areauppgifter enligt säljare
  Boareauppgift är ungefärlig. För den där exakt boarea är viktigt bör uppmätning utföras.

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  25 kvm 0 kvm
  Antal rum
  1 rum & kök

  Rumsbeskrivning

  Interiörbeskrivning: Entré och Veranda: Från den vackra trallen når du entrén och det inglasade uterummet. Här välkomnas du av en generös plats som lämpar sig för matbord och stolar, perfekt för avkopplande måltider eller att bara njuta av omgivningen. Golvet pryds av en stilfull grå heltäckningsmatta som kompletterar den lugna atmosfären. Vita väggar med stora fönsterpartier ramar in rummet och skapar en härlig öppen känsla samtidigt som de maximalt utnyttjar den fantastiska utsikten över Hjälmaren. Nya fönster och dörrar installerades 2021, vilket säkerställer både modern komfort och stil. Sovrum/Vardagsrum: Sovrummet erbjuder gott om plats för olika möbler såsom garderob, våningssäng och enkelsäng eller en bekväm soffgrupp. Det massiva furugolvet ger en naturlig och varm känsla till rummet, medan ljusgrå väggar skapar en lugn och avslappnad atmosfär där du kan koppla av och varva ner. Kök: Det praktiska köket från Ikea är både stilrent och funktionellt med dess vita köksluckor och grå laminatbänkskiva. Här finns gott om förvaring och arbetsyta för matlagning och förberedelser. Köket är utrustat med moderna bekvämligheter inklusive kyl/frys, diskho, induktionshäll och ugn, vilket gör det till en perfekt plats för matlagning och socialt umgänge. Toalett: Toaletten renoverades 2021 och är smakfullt utformad med vitmålad träpanel på väggarna och ett ljusgrått laminatgolv som kompletterar resten av husets stil. Utrustningen inkluderar en förbränningstoalett (Cinderella Comfort), handfat och tvättställ, vilket ger en modern och bekväm badrumsupplevelse.

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Fritidshus
  Ekonomi
  Begärt pris: 2 395 000 kr
  Taxeringskod
  213, Småhusenhet, byggnadsvärde under 50 000 kr
  Taxeringsvärde
  422 000 kr
  Pantbrev
  4 stycken på totalt 1 870 000 kr
  Tomt
  Areal: 6 051 kvm
  Vatten/avlopp
  Vatten: grävd brunn (vattenkvalité ej testad). Avlopp saknas
  Servitut etc.
  Samfällighet: Örebro Norra Vinön S:3, Samfällighet: Örebro Norra Vinön S:4, Samfällighet: Örebro Norra Vinön S:6 Avtalsservitut D-2020-00062690:1 Avtalsservitut D-2020-00070505:1 Last: Avtalsservitut Båtplats, D202000062690:1.1 Last: Avtalsservitut Båtplats, D202000070505:1.1 Last: Officialservitut Vattentäkt, 1880-3659.2 Last: Officialservitut Väg I Samfälld Vägmark, 1880-1530.3 Last: Officialservitut Väg, 1880-1530.2 Last: Officialservitut Väg, 1880-3659.1

BILDER