Norra kungsvägen 27

Se alla bilder
KUMLAVILLA5rok104kvm

BESKRIVNING

Stig in i ditt drömhem centralt beläget i hjärtat av Kumla! Denna charmiga 1 1/2-plansvilla om 104 kvm har renoverats med omsorgsfullt bevarad atmosfär och en perfekt balans mellan tradition och modernitet. Med sina 5 rum, varav 3 sovrum, utstrålar detta hem en tidlös elegans som fångar din uppmärksamhet från första ögonblicket.

Vid entrén möts du av en rymlig hall där gäster och boende välkomnas av generöst med förvaringsmöjligheter. Ett av husets sovrum finns här, och dess generösa fönster släpper in det naturliga dagsljuset och omfamnar varje hörn av rummet, skapande en avslappnande atmosfär. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en plats där du kan koppla av och återhämta dig efter en lång dag. Ljuset strömmar in och skapar en luftig och inbjudande atmosfär, vilket ger dig en naturlig väckning varje morgon.

Sovrummet erbjuder generösa dimensioner, vilket ger gott om plats för både vila och rekreation. Varje kvadratcentimeter har optimerats för förvaringsmöjligheter utan att förlora den öppna och luftiga känslan. Rymliga garderober integreras sömlöst för att skapa en plats för allt, från kläder till dina mest värdefulla tillhörigheter. Varje detalj i sovrummet är noga utvald för att skapa en enhetlig och stilfull atmosfär.

Köket är under renovering och kommer efter färdigställandet bli rikt på detaljer och förvaringsutrymme. Intill finner du en elegant matsal med plats för stora middagar och en vacker braskamin som skapar en inbjudande atmosfär för mysiga höst- och vinterkvällar. Ett öppet allrum erbjuder ytterligare avkopplingsutrymme och rymd med stora fönster som släpper in härligt ljus från flera håll.

Den bevarade trätrappan leder upp till övervåningen där du möts av en välkomnande hall och ett allrum, samt ett stort badrum med dusch och tvättmöjligheter. Två ljusa och generösa sovrum skapar en avslappnad och privat atmosfär.

Uteplatsen och trallen utgör en härlig plats där du kan njuta av den vackra trädgården i total avskildhet, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Här kan odla minnen och skapa smakupplevelser, plocka dina egna äpplen och päron direkt från trädets grenar. Varje säsong blir en fest av smaker när du njuter av färska, saftiga äpplen och söta, knapriga päron.
För den trädgårdsälskare som drömmer om att skapa egna fruktiga kreationer är detta paradiset. Odla och skörda dina egna frukter, skapa hemmagjorda sylter, pajer eller bara njut av den friska smaken direkt från trädet. Det är en trädgård där dina gröna fingrar verkligen kommer till sin rätt. Skapa en avkopplande miljö med skuggiga platser under träden, där du kan njuta av en bra bok eller en kopp kaffe medan du låter fruktträdens dofter omfamna dig.

Beläget i ett barnvänligt och lugnt område centralt i Kumla, erbjuder detta hem närhet till äventyrsbadhus, friluftsområden, stadsparken, utegym, Kumlasjön och sjöparken. Med mindre än 2 mil till Örebro city och enkelt tillgänglig motorväg når du Örebro på under 15 minuter. Närliggande länstrafik och frekventa tågförbindelser från Kumla Centralstation gör pendlandet till en lek.

Parkera bekvämt i den rymliga carporten och njut av ytterligare utrymme i friggeboden för dina trädgårdsredskap.

Kontakta Albin Andersson för att boka en privat förhandsvisning.
albin@lejons.se
070-090 11 35

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  Kontakta mäklare för pris
  Bostadstyp
  1½-plansvilla
  Boarea
  104 kvm
  Tomtarea
  857 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök varav 3 sovrum
  Driftkostnad
  32 000kr
  Byggår
  1909

  DOKUMENT


  Inga dokument

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  1½-plansvilla
  Byggnadsår
  1909
  Uppvärmning
  Direktverkande el samt braskamin
  Byggnadssätt
  Grundläggning: Krypgrund
  Stomme: Trä
  Fasad: Trä
  Fönster: 3-glas
  Bjälklag: Trä
  Tak: Betongpannor
  Utv plåtarbete: Plåt
   
  Fastighetsbet.
  Städet 1

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  104 kvm 8 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök varav 3 sovrum

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  1-familjs friliggande villa
  Driftskostnad
  32 000 kr
  Driftskostnad, varav
  Uppvärmning: 20 000 kr
  VA: 6 000 kr
  Renhållning: 2 000 kr
  Sotning: 1 000 kr
  Försäkring: 3 000 kr
  Beräknat antal pers: 3
  Kommentar
  I kostnad för uppvärmning ingår även hushållsel.
  Taxeringskod
  220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsvärde
  1 708 000 kr
  Pantbrev
  7 stycken på totalt 2 635 000 kr
  Tomt
  Areal: 857 kvm
  Typ: Hörntomt
  Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

BILDER