Lutabäcksvägen 15

Se alla bilder
ÖREBROVILLA8rok216kvm

BESKRIVNING

Välkommen till Lutabäcksvägen 15 i Lillån – ett omsorgsfullt och väl genomtänkt hem som erbjuder enastående bekvämlighet och stilfullt boende. Denna fantastiska fastighet imponerar med sitt integrerade garage, pool och exklusiva materialval. Här finns alla förutsättningar för att skapa det perfekta hemmet för dig och din familj.

Detta eleganta hus har noggrant utformats med fokus på både funktionalitet och estetik. Den öppna planlösningen skapar en ljus och rymlig atmosfär där de generösa ytor smidigt flyter samman. Den moderna köks- och matplatsen är utrustad med högkvalitativa apparater och erbjuder gott om plats för matlagning och underhållning. Vardagsrummet blir ett naturligt samlingsrum och har stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus.

På övervåningen finns sovrummen, inklusive en fantastisk master suite med eget badrum och walk-in-closet. De övriga sovrummen är generöst tilltagna och erbjuder gott om utrymme för komfort och avskildhet. Här finns även ett ytterligare badrum med moderna bekvämligheter.

Den välskötta trädgården är en oas av lugn och avkoppling. Den privata poolen inbjuder till svalkande dopp under varma sommardagar och den omgivande uteplatsen är perfekt för utomhusmiddagar och sociala tillställningar. Medan du njuter av din egen fridfulla oas kan du samtidigt beundra den vackra omgivande naturen.

Lutabäcksvägen 15 ligger i den charmiga stadsdelen Lillån, som erbjuder närhet till både natur och stadsliv. Här finns goda kommunikationer, närliggande parker, lekplatser och utmärkta skolor. Området har också bekvämt avstånd till shoppingcenter, restauranger och andra nödvändiga bekvämligheter.

Detta är en unik möjlighet att förvärva en imponerande bostad som erbjuder komfort och lyx i harmoni. Missa inte chansen att uppleva allt detta hem har att erbjuda. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck varför Lutabäcksvägen 15 kan bli ditt drömhem!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  Kontakta mäklare för pris
  Boarea
  216 kvm
  Tomtarea
  747 kvm
  Antal rum
  8 rum & kök varav 6 sovrum
  Byggår
  2017

  DOKUMENT


  Inga dokument

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Byggnadsår
  2017
  Uppvärmning
  Bergvärme
  Byggnadssätt
  Grundläggning: Betongplatta
  Stomme: Lättbetong
  Fasad: Puts
  Fönster: 3-glas
  Bjälklag: Lättbetong
  Tak: Betongpannor
   
  Fastighetsbet.
  Ägoskiftet 1

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  216 kvm 82 kvm
  Antal rum
  8 rum & kök varav 6 sovrum

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  1-familjs friliggande villa
  Taxeringskod
  220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsvärde
  4 498 000 kr
  Pantbrev
  2 stycken på totalt 4 600 000 kr
  Tomt
  Areal: 747 kvm
  Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Servitut etc.
  Gemensamhetsanläggning: Örebro Allmänningen GA:2 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Örebro Storskiftet GA:1, Samfällighet: Örebro Storskiftet S:1

BILDER