Långängsvägen 15

Se alla bilder
ASKERSUNDVILLA5rok155kvm

BESKRIVNING

Välkommen till Långängsvägen 15 i Åmmeberg – ett vackert hus med en rik historia som sträcker sig tillbaka till år 1928. Detta fantastiska hem har genomgått noggranna renoveringar och utbyggnader under de senaste åren, vilket har bevarat dess unika charm samtidigt som det har fått en modern touch. En riktig pärla som nu är redo att välkomna en ny familj att skapa sina egna minnen i.

Ett av höjdpunkterna med denna egendom är det nybyggda attefallshuset, som för närvarande fungerar som ett gästhus. Detta ger dig möjligheten att bjuda in familj och vänner till trevliga middagar och ge dem en bekväm övernattning. Tänk dig de underbara stunderna som kan delas i detta fantastiska utrymme. Huset är fullt utrustat och möjliggör också generationsboende eller uthyrning.

Tomten är helt inbjudande och erbjuder en stor altan där du kan njuta av den vackra omgivningen. Det är en perfekt plats att koppla av och njuta av soliga dagar eller att bjuda in till trädgårdsfester och grillkvällar. Du kan verkligen leva livet utomhus i denna idylliska miljö.

Denna fastighet är också känd för sina vackra detaljer som har bevarats från 1920-talet. Du kommer att uppskatta den autentiska atmosfären som skapas av dessa historiska inslag, vilket ger en unik karaktär till varje rum. Strålande utsikt över Vättern från balkongen där morgonkaffet kan avnjutas.

Från fastigheten når du Åmmebergs gästhamn på ca 150 meter med båtplats som kan erhållas och flera badbryggor och bara 400 meter ifrån bostaden finner ni en av Sveriges bästa golfbanor.

Åmmeberg är en charmig tätort belägen öster om Askersund och omgiven av naturskönhet. Här finns bekvämligheter som affär, hotell med restaurang, skola och förskola. För golfentusiaster finns den anrika Askersunds GK, en 18-håls "sea-side" golfbana, som rankas bland Sveriges finaste. Området har också sett en ökning av moderna fritidshus samt bevarade äldre byggnader, vilket ger en trevlig blandning av gammalt och nytt.

Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem i Åmmeberg. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt som denna unika fastighet har att erbjuda.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  Kontakta mäklare för pris
  Bostadstyp
  1½-plansvilla
  Boarea
  155 kvm
  Tomtarea
  1378 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök varav 2 sovrum
  Byggår
  1928

  DOKUMENT


  Inga dokument

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  1½-plansvilla
  Byggnadsår
  1928
  Uppvärmning
  Direkt El + Kakelugn 2st, Golvvärme i utbyggnad.
  Byggnadssätt
  Grundläggning: Källare
  Stomme: Trä
  Fasad: Trä
  Fönster: 2-glas
  Bjälklag: Trä
  Tak: Betongpannor
  Utv plåtarbete: Lackerad plåt
   
  Fastighetsbet.
  Tomtevik 1:24

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  155 kvm 30 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök varav 2 sovrum

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  1-familjs friliggande villa
  Taxeringskod
  220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsvärde
  988 000 kr
  Pantbrev
  18 stycken på totalt 4 505 000 kr
  Tomt
  Areal: 1 378 kvm
  Typ: Trädgårdstomt
  Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Servitut etc.
  Gemensamhetsanläggning: Askersund Tomtevik GA:1 ändamål: Vägar, Grönområden

BILDER