Landstormsvägen 10A

Se alla bilder
ÖREBROVILLA6rok136kvm6.995.000kr

BESKRIVNING

Denna underbara familjevilla på Landstormsvägen 10A erbjuder inte bara en plats att bo – det erbjuder en livsstil. Beläget med perfekt närhet till stadens puls samtidigt som det omges av lugnet i en väletablerad och trygg miljö. Med närhet till skolor och förskolor blir det en idealisk plats för familjer att kalla hem.

Stig in i detta hem och upplev en perfekt kombination av modern elegans och klassisk charm. Huset sträcker sig över 136kvm med 77kvm biarea. Här möts du av generösa sällskapsytor på entréplanet, skapade för att vara både inbjudande och funktionella. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Ljuset strömmar in genom fönstren och skapar en härlig atmosfär som kompletteras av den mysiga kaminen, perfekt för kvällar med skratt och samvaro.

På entréplanet finner du även två väl tilltagna sovrum, perfekt för den som önskar en bekväm natts sömn utan trappor att bekymra sig över.
Köket är designat med omsorg och erbjuder gott om förvaringsutrymme samt moderna bekvämligheter. Badrummet på entréplanet är med eleganta detaljer och bekvämligheter som golvvärme och en rymlig dusch.
Övervåningen välkomnar dig med ett luftigt allrum och två rymliga sovrum, perfekt för den växande familjen eller som gästutrymme. Det stora badrummet är en dröm med sin vackra utsikt och högkvalitativa materialval.

Källarplanet erbjuder ännu mer utrymme och flexibilitet för familjens behov. Med ett rymligt tvättstugeutrymme, en lägenhet om två sovrum, kök och badrum med egen utgång blir möjligheterna oändliga. Utnyttja möjligheten till en extra inkomstkälla med den uthyrningsbara lägenheten i källaren, vilket ger en ekonomisk fördel för den framtida ägaren.

Med klinkergolv, parkett och eleganta detaljer genomgående i hela huset är detta en bostad som inte lämnar något att önska. Ta chansen att uppleva detta fantastiska hem och skapa minnen för livet på Landstormsvägen 10A. Sörby är inte bara ett bostadsområde – det är en levnadstil. Beläget mitt i hjärtat av Örebro, erbjuder Sörby en unik kombination av stillhet och närhet till stadspulsen. Att bo i Sörby är att ha det bästa av två världar inom räckhåll.

Närheten till allt som Örebro har att erbjuda är en av Sörbys främsta fördelar. Med smidig tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang blir vardagen både bekväm och variationsrik. Varje dag är en möjlighet att upptäcka något nytt och spännande i denna dynamiska stadsmiljö.Men Sörby är inte bara puls och aktivitet – det är även en plats där gemenskap och harmoni blomstrar. Med närheten till skolor, förskolor och andra bekvämligheter skapas en känsla av samhörighet och trygghet. Här kan du njuta av en aktiv och balanserad livsstil där det är lätt att känna sig hemma.

Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  6 995 000 kr
  Bostadstyp
  1½-plansvilla med källare
  Boarea
  136 kvm
  Tomtarea
  560 kvm
  Antal rum
  6 rum & kök varav 4 sovrum
  Driftkostnad
  50 195kr
  Byggår
  1954

  DOKUMENT


  Inga dokument

 • Övrig Fakta

  ÖVRIGA BYGGNADER


  Carport med tillhörande förråd

  NÄROMRÅDE


  Sörby är en stadsdel i Örebro. Området ligger söder om Örebro-Skebäcks Järnväg, norr om Sörbyängen samt Tybble och väster om Almby. Området tillhörde före 1943 Almby landskommun. Namnet Sörby kommer sig av den by som tidigare låg på området. Enligt Sällskapet Gamla Örebro ska namnet syfta på att byn låg på ett vattensjukt område, snarare än att den låg "söder om något" Det är idag välkänt sedan flera villor borrat för installation av bergvärme att Sörby är byggt på ett område som tidigare var en sjöbotten.

  Området präglas främst idag av villabebyggelse från 1930-talet och framåt, stadsdelen är en av Örebros mer exklusiva. Den norra delen av Sörby kallas för Eklunda och det är även på den platsen som Eklundaskolan är belägen.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  1½-plansvilla med källare
  Byggnadsår
  1954
  Uppvärmning
  Vattenburet via elpanna, 2 luftvärmepumpar
  Byggnadssätt
  Grundläggning: Källare
  Stomme: Trä
  Fasad: Puts
  Fönster: 3-glas
  Bjälklag: Trä
  Tak: Betongpannor
  Utv plåtarbete: Lackerad plåt
   
  Fastighetsbet.
  Jupiter 4
  Övrigt
  Dränering 2012
  Tak 2017
  Puts 2017
  Fönster 2013/2014
  EL och avloppstammar under senaste 10 års perioden.
  Larm från Securitas ingår.
  Badrum källare 2014
  Badrum entrévåning 2008
  Badrum övervåning 2017
  Kök 2009
  Kamin 2009
  Entrévåning renoverad i sin helhet 2009
  Källare renoverad 2011
  Övervåning 2017
  2018: Renovering av lägenheten i källaren med ett nytt kök och övriga uppfräschningar för att skapa en attraktiv boendemiljö för hyresgäster.
  2019-2020: Omfattande utbyggnad av huset för att skapa mer utrymme och funktionalitet för huvudbostaden.
  2019-2020: Nytt golv har lagts i de allmänna utrymmena på övervåningen för en modern och enhetlig känsla.
  2020: Installation av Elfa-inredning i både pannrummet och tvättstugan för ökad organisering och praktisk användning för båda enheterna.
  2022: Totalt köksrenovering inklusive nya vitvaror för både huvudbostaden och den uthyrningsbara lägenheten för en stilren och funktionell miljö.
  2022-2023: Alla toaletter har blivit utbytta för att säkerställa moderna bekvämligheter och stil för båda enheterna.
  2020-2021: Belysning runt om huset har förbättrats för ökad säkerhet och atmosfär.
  2020-2021: Trädgården har fått en omsorgsfull makeover med ny häck och bygge av cykelförråd för ökad bekvämlighet för både boende och hyresgäster.

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  136 kvm 77 kvm
  Antal rum
  6 rum & kök varav 4 sovrum

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  1-familjs friliggande villa
  Ekonomi
  Begärt pris: 6 995 000 kr
  Driftskostnad
  50 195 kr
  Driftskostnad, varav
  Uppvärmning: 36 395 kr
  VA: 4 000 kr
  Renhållning: 1 200 kr
  Sotning: 600 kr
  Försäkring: 8 000 kr
  Beräknat antal pers: 6
  Kommentar
  Uppvärmning samt hushållsel total förbrukning under 2023 =25.100 kwh 25.100 Kwh x 1,45kr = 36.395kr I den totala förbrukningen ingår även lägenheten till källaren som bebos av 2 personer. I Uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel.
  Taxeringskod
  220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsvärde
  3 673 000 kr
  Pantbrev
  9 stycken på totalt 4 845 000 kr
  Tomt
  Areal: 560 kvm
  Typ: Trädgårdstomt
  Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

BILDER

PLANRITNINGAR