Kornellvägen 10

Se alla bilder
ÖREBROBOSTADSRäTT4rok93kvm6.026kr/mån2.195.000kr

BESKRIVNING

Fin och välvårdad tämligen ny 4:a med smart planlösning för den moderna familjen som vill satsa på hög kvalité i sitt boende till ett rimligt pris. Här bor du i smart planerade kvadratmetrar med stor och inglasad altan. Ljusa fin ytor och öppen planlösning skapar ett trivsamt boende i nytt område. Promenadavstånd till ny förskola och närhet till Boglundsängen skapar ytterligare kvalité i tillvaron. Lägenheten har 3 sovrum samt öppen yta mellan kök och vardagsrum som skapar perfekta förutsättningar att umgås när middagen skall tillagas. 1 parkeringsplats tillhör lägenheten.

Hjärtligt välkommen att kontakta Lejon för mer info om bostaden!

Du som bor här värdesätter cykelavståndet (15 min) till city samt goda anslutningsvägar ut mot E20 som tar dig vidare till övriga stadsdelar. Goda kollektiva förbindelser med flertalet busslinjer (5,7 och 8) som samtliga tar dig in till centrala Örebro. Trivsamt område granne med Bettorps villakvarter skapar en gemytlig dynamik och gör det lätt att trivas. I närområdet finns Lillåns Skola 1-9 och Södra Skolan F-6 samt flertalet förskolor i Bettorp/Lillån.

Föreningsnamn
Brf briljanterna
Antal lägenheter
64
TV och bredband
Bredband via fiber samt grundutbud tv-kanaler ingår i avgiften. Levereras f.n. av Telenor.
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Briljanterna består av totalt 64 lägenheter fördelat över fyra flerfamiljshus med 16 lägenheter i varje hus.

Trevlig innergård med fina grönytor och lekplats för föreningens medlemmar. I anslutning till respektive entré finns barnvagnsförråd samt rum för avfallshantering.

Varje lägenhet är utrustad med ett FTX-aggregat för uppvärmning (från & till-luft med värmeåtervinning). Uppvärmning av tappvatten till lägenheterna sker via bergvärme och i badrummen finns även el-golvvärme.

Månadsavgiften avser kallhyra, uppvärmning av respektive lägenhet bekostas av lägenhetsinnehavaren. Individuell mätning tillämpas

Föreningsform
Bostadsrätt
Organisationsnummer
769627-3403
Gatuadress
Markörvägen 16
Postnummer
70369
Stad
ÖREBRO
E-post
info@briljanterna.se
Äkta förening
Ja
Finanser
Föreningen följer utvecklingen noggrant och har beslutat att höja avgiften med cirka 30% för att ta höjd för stigande energipriser samt höjd ränta. Föreningen har tidigare haft bundna räntor samt bundet el-avtal, dessa löper ut nu till hösten respektive årsskiftet och ligger till grund för höjningen som föreningen står inför.
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Föreningen äger marken
Ja
Tillåts juridisk person som köpare
Nej
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Gemensamma utrymmen
Avfallshantering & barnvagnsförråd.
Försäkring
Fullvärde, Trygg-Hansa
Byggår
2017
Föreningsnamn
Brf briljanterna
Antal lägenheter
64
TV och bredband
Bredband via fiber samt grundutbud tv-kanaler ingår i avgiften. Levereras f.n. av Telenor.
Parkering
En parkeringsplats ingår till vardera lägenhet. I föreningen finns även ett antal gästplatser.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

BILDER

PLANRITNINGAR