Kornellvägen 10

Se alla bilder
ÖREBROBOSTADSRäTT4rok93kvm7.532kr/mån1.995.000kr

BESKRIVNING

Fin och välvårdad tämligen ny 4:a med smart planlösning för den moderna familjen som vill satsa på hög kvalité i sitt boende till ett rimligt pris. Här bor du i smart planerade kvadratmetrar med stor och inglasad altan. Ljusa fin ytor och öppen planlösning skapar ett trivsamt boende i nytt område. Promenadavstånd till ny förskola och närhet till Boglundsängen skapar ytterligare kvalité i tillvaron. Lägenheten har 3 sovrum samt öppen yta mellan kök och vardagsrum som skapar perfekta förutsättningar att umgås när middagen skall tillagas. 1 parkeringsplats tillhör lägenheten.

Hjärtligt välkommen att kontakta Lejon för mer info om bostaden!

Du som bor här värdesätter cykelavståndet (15 min) till city samt goda anslutningsvägar ut mot E20 som tar dig vidare till övriga stadsdelar. Goda kollektiva förbindelser med flertalet busslinjer (5,7 och 8) som samtliga tar dig in till centrala Örebro. Trivsamt område granne med Bettorps villakvarter skapar en gemytlig dynamik och gör det lätt att trivas. I närområdet finns Lillåns Skola 1-9 och Södra Skolan F-6 samt flertalet förskolor i Bettorp/Lillån.


Trevlig innergård med fina grönytor och lekplats för föreningens medlemmar. I anslutning till respektive entré finns barnvagnsförråd samt rum för avfallshantering.
Varje lägenhet är utrustad med ett FTX-aggregat för uppvärmning (från & till-luft med värmeåtervinning). Uppvärmning av tappvatten till lägenheterna sker via bergvärme och i badrummen finns även el-golvvärme.
Månadsavgiften avser kallhyra, uppvärmning av respektive lägenhet bekostas av lägenhetsinnehavaren. Individuell mätning tillämpas

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Bostadstyp
  Bostadsrätthus
  Boarea
  93 kvm
  Antal rum
  4 rum & kök
  Avgift/månad
  7 532kr, Inkl va, bredband och tv
  Indirekt nettoskuldsättning
  103 543kr, Beräkningen av bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på uppgifter från bostadsrättsföreningens årsredovisning då föreningen på förfrågan inte tillhandahållit denna uppgift. Uträkning av föreningens nettoskuldsättning: Föreningens lån: 59 665 090kr + Övriga skulder: 27 371kr - Föreningens tillgångar (Kassa & Bank & Likvida medel): 1 553 138kr = 58 139 323kr Föreningens totala nettoskuldsättning är 58 139 323kr. Uppgifterna baseras på föreningens årsredovisning för 2022.
  Driftkostnad
  10 240kr
  Byggår
  2019

  DOKUMENT


  pdf-stadgar-stadgar-2021-11-09.pdf

  pdf-arsredovisning-arsredovisning-brf-bril.pdf

  pdf-kornellvagen-10.pdf

  pdf-stadgar-2.pdf

  pdf-arsredovisning-1.pdf

  pdf-energideklaration.pdf

  pdf-energideklaration-obj14346_1945568996.pdf

  pdf-arsredovisning-2021-brf-briljanterna-obj.pdf

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Bostadsrätthus
  Byggnadsår
  2019
  Hiss
  Ja
  Våning
  3 av 4
  Uppvärmning
  Bergvärme
  Byggnadssätt
  Fönster: 3-glas
   

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  93 kvm 0 kvm
  Antal rum
  4 rum & kök

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Begärt pris: 1 995 000 kr
  Avgift: 7 532 kr/mån, Inkl va, bredband och tv
  Andel i föreningen: 1.7261%
  Andel av årsavgift: 1.73%
  Driftskostnad
  10 240 kr
  Driftskostnad, varav
  Uppvärmning: 4 000 kr
  Försäkring: 1 440 kr
  El: 4800 kr
  Beräknat antal pers: 3

  ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


  Bostadsföreningen Briljanterna består av 4 rödmålade flerfamiljshus med 16 lägenheter i varje hus, totalt 64 lägenheter, Husen är belägna på Markörvägen 16 & 18 samt på Kornellvägen 10 & 12, i det nya och snabbt växande området Södra Bettorp, cirka 3 km norr om Örebro Centrum.

  Husen uppfördes under 2017 och här bor man i ljusa moderna lägenheter på 2 – 4 rum och kök, med lägenhetsytor som varierar mellan 64 – 93 kvm. All lägenheter har rymliga balkonger alternativt generöst tilltagna uteplatser.

  Centralt mellan husen finns en trevlig innergård med lekplats, bänkar och en liten syrenberså med fikaplats. Omgivningen är rik på natur- och rekreationsområden, med närhet till motionsspår och Kränglans naturreservat. Inom gångavstånd finns dagis och grundskola, och goda bussförbindelser in till centrala Örebro.

  I anslutning till respektive entré finns barnvagnsförråd samt rum för avfallshantering.

  Varje lägenhet är utrustad med ett FTX-aggregat för uppvärmning (från & till-luft med värmeåtervinning). Uppvärmning av tappvatten till lägenheterna sker via bergvärme och i badrummen finns även el-golvvärme.
  TV & bredband
  Bredband via fiber samt grundutbud tv-kanaler ingår i avgiften. Levereras f.n. av Telenor.
  Fiber indraget i lägenheten.
  Bostadsrättsinnehavarna ansvarar själva för abonnemang rörande TV, internet och telefon.
  Parkering
  78st p-platser. Vi har ett antal platser för uthyrning man anmäler intresse till hemsidan info@briljanterna.se. Man blir då uppsatt på en kölista och tilldelas en plats så snart det blir en ledig.
  Övrigt
  Finanser
  Föreningen följer utvecklingen noggrant och har beslutat att höja avgiften med cirka 30% för att ta höjd för stigande energipriser samt höjd ränta. Föreningen har tidigare haft bundna räntor samt bundet el-avtal, dessa löper ut nu till hösten respektive årsskiftet och ligger till grund för höjningen som föreningen står inför.

BILDER

PLANRITNINGAR