Karlslundsgatan 11 (Lgh13)

Se alla bilder
ÖREBROBOSTADSRäTT1rok36kvm2.037kr/mån1.495.000kr

BESKRIVNING

I hjärtat av Vasastan saluförs nu äntligen det exklusiva projektet BRF Kungsljuset. Bostäderna man erbjuder i det är projektet är någonting extra. Utöver den varsamt genomförda renoveringen där tidstypiska detaljer bevarats så har byggherren heller inte sparat på någonting. Golv från exklusiva Bricmate, ledspottar och kakel och klinker även det från Bricmate.

Nu finns endast 3 lägenheter kvar i projektet då dessa sålts utanför marknaden.
Det här är en exklusiv vindslägenhet som har en slående karaktär för den som inte nöjer sig med en standardlägenhet. Boarea uppmäter 35 kvm men golvytan uppskattas till ca 44 kvm.

Utöver de exklusiva bostäderna har byggherren även uppfört en relaxavdelning där man kan njuta efter en hård arbetsvecka. Vasastan är ett mycket populärt område där du med enkelhet till fots tar dig in till citykärnan på några minuter. Centralstationen återfinns ca 500 meter från bostaden för goda kommunikationer och ca 1000 meter till Örebros mittpunkt nämligen slottet. Bussförbindelse ca 100 meter från bostaden med direktlinje till Universitetet för den som heller bor i en central stadsdel med närhet till citypulsen. Inom 400 meter återfinns all nödvändig närservice men kan tänka sig så som: Apotek, förskola, skola, välsorterad Ica Butik, idrottsplats och gym. Huset har genomgått en totalrustning under 2017/2018. Högt i tak och välbevarad takstukatur skapar ytterligare mervärde. Hjärtligt välkommen att föranmält ditt intresse till Lejon!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  1 495 000 kr
  Boarea
  35.5 kvm
  Antal rum
  1 rum & kök
  Avgift/månad
  2 037kr, inkl värme, VA

  DOKUMENT


  Inga dokument

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Hiss
  Nej

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  35.5 kvm 0 kvm
  Antal rum
  1 rum & kök

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Begärt pris: 1 495 000 kr
  Avgift: 2 037 kr/mån, inkl värme, VA
  Andel i föreningen: 4.1854%
  Andel av årsavgift: 4.1854%

BILDER

PLANRITNINGAR