Kalkstensvägen 8

Se alla bilder
ÖREBROVILLA8rok159kvm3.595.000kr

BESKRIVNING

Välkommen till Kalkstensvägen 8, ett är en rymlig och välrenoverad villa som erbjuder en harmonisk kombination av gott om utrymme, modern bekvämlighet och lugn atmosfär.

Med sex sovrum fördelade över två våningar finns det tillräckligt med plats för hela familjen att trivas och växa. De två sovrummen på entréplanet erbjuder bekvämt boende för äldre familjemedlemmar eller gäster, medan de fyra sovrummen på övre våningen och ytterligare två i källaren ger gott om utrymme för barnen att ha sina egna rum eller för att skapa en hemmakontor eller en mysig läshörna.

Totalt 159 kvm boyta ger gott om utrymme för vardagliga aktiviteter och umgänge, medan den extra biarean på 105 kvm erbjuder möjligheter till förvaring eller att skapa en hobbyrum eller gym. Renoveringar och förbättringar har gjorts noggrant genom åren för att säkerställa att detta hem är både modernt och väl underhållet.

Ett av höjdpunkterna i hemmet är det stora uterummet som bjuder in till avkoppling och umgänge med en underbar utsikt över skogen på baksidan. Det är en perfekt plats för familjen att samlas för middagar eller för att bara njuta av naturen i lugn och ro.

Området runt Kalkstensvägen 8 är känt för sin lugna och familjevänliga atmosfär. Här finns grönområden, lekplatser och mysiga promenadstråk där barnen kan leka fritt och utforska. Förskolor och skolor ligger också inom bekvämt avstånd, vilket gör det till ett idealiskt val för barnfamiljer som värdesätter en trygg och nära gemenskap.

Kommunikationsmässigt är huset väl beläget med närliggande bussförbindelser och enkel åtkomst till centrala Örebro och andra delar av regionen med bil.

Sammanfattningsvis är Kalkstensvägen 8 en dröm för familjer som söker en bekväm och trivsam livsstil i en lugn och fridfull miljö.

Kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  3 595 000 kr
  Bostadstyp
  1½-plansvilla med källare
  Boarea
  159 kvm
  Tomtarea
  610 kvm
  Antal rum
  8 rum & kök varav 6 sovrum
  Driftkostnad
  45 732kr
  Byggår
  1971

  DOKUMENT


  Inga dokument

 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Lundby växte fram på 70-talet och består av en härlig mix av villor, radhus och bostadsrätter så här kan man enkelt hitta sitt drömboende, oavsett vilken boendetyp man drömmer om.
  För familjer med barn är Lundby ett idealiskt val. Lundbyskolan (F-6) erbjuder en trygg och stimulerande miljö för eleverna att växa och lära sig. Dessutom finns tre förskolor - Ädelstenen, Änglagård och Bergagård - som ger de yngre barnen en kreativ och omsorgsfull start i livet.

  I Lundby finns Naturreservatet Öknaskogen med motionsslingor och grönområden med fotbollsplaner som erbjuder utrymme för både motion och avkoppling. Här finns även Lundby IP och Lyckås IP. För fyrbenta vänner finns en speciell hundlekplats där de kan springa och leka fritt.
  Kommunikation
  För den som vill ta sig till stadskärnan finns ett välutvecklat cykelstråk samt stadsbusslinjer 1, 2 & 10 som passerar området regelbundet.
  Närservice
  Lundby ligger ca 6km från centrala Örebro men erbjuder allt du behöver inom räckhåll. Ett av stadens största handelscentrum, Boglundsängen, ligger i närheten och erbjuder allt från mataffärer till bilhandlare, inredningsbutiker till trädgårdshandel samt restauranger.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  1½-plansvilla med källare
  Byggnadsår
  1971
  Uppvärmning
  Bergvärme
  Byggnadssätt
  Grundläggning: Källare
  Fasad: Trä/tegel
  Fönster: 3-glas
  Bjälklag: Trä
  Tak: Betongpannor
  Utv plåtarbete: Lackerad plåt
   
  Fastighetsbet.
  Flintan 4

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  159 kvm 105 kvm
  Antal rum
  8 rum & kök varav 6 sovrum

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  1-familjs friliggande villa
  Ekonomi
  Begärt pris: 3 595 000 kr
  Driftskostnad
  45 732 kr
  Driftskostnad, varav
  Uppvärmning: 28 350 kr
  VA: 3 303 kr
  Renhållning: 2 579 kr
  Försäkring: 6 700 kr
  Beräknat antal pers: 7
  Kommentar
  Förbrukning under 2023 21.000 kwh. 21.000 kwh x 1.35kr = 28.350 kr I uppvärmningskostaden ingår även kostnad för hushållsel.
  Taxeringskod
  220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsvärde
  2 599 000 kr
  Pantbrev
  9 stycken på totalt 3 124 400 kr
  Tomt
  Areal: 610 kvm
  Typ: Trädgårdstomt
  Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Servitut etc.
  Gemensamhetsanläggning: Örebro Mikael GA:5 ändamål: Värmeanläggning, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Örebro Mikael GA:6 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Övrigt Avtalsservitut Kraftledning Mm(2 st) Last: Avtalsservitut Kraftledning Mm, 18-IM1-20/599.1 Last: Avtalsservitut Kraftledning Mm, 18-IM1-22/11.1
  Allmänt
  *Badrum på entreplan 2024
  *Uterum färdigställt 2024
  *Kök 2015
  *Wc entreplan 2014
  *Fönster 2022
  *Bergvärme 2015
  *Målning fasad 2024
  *All el omdragen 2018 - 2022

BILDER