Furunäs 218

Se alla bilder
TOMT365.000kr

BESKRIVNING

Den här tomten är en sällsynt pärla i det populära området nära sjön Väringen, och den är en av de sista obebyggda tomterna som återstår. Med en total areal på 1 289 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för att förverkliga dina drömmar om en perfekt hemvist.

Tomten ingår i en samfällighet som ger dig tillgång till åretruntvatten, en gemensam brygga och möjlighet att njuta av avkopplande dagar vid vattnet. Dessutom finns det via samfälligheten möjlighet till en båtplats vid ån som gör att du kan ta dig ut till den vackra Väringen, vilket är perfekt för båtentusiaster och naturälskare.

Med en tomt av den här storleken har du möjlighet att skapa ditt drömboende med gott om plats för trädgård, lek och rekreation.

Det här är verkligen en sällsynt möjlighet att äga en av de sista obebyggda tomterna i detta eftertraktade område. Med tillgång till åretruntvatten, en båtplats vid ån och en generös tomtyta, är denna tomt en dröm för den som söker en idyllisk plats att kalla sitt hem. Tveka inte att utforska möjligheterna som denna unika tomt har att erbjuda!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  365 000 kr

  DOKUMENT


  Inga dokument

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Ekonomi
  Begärt pris: 365 000 kr
  Taxeringskod
  210, Småhusenhet, tomtmark
  Taxeringsvärde
  293 000 kr
  Vatten/avlopp
  Vatten via samfällighet vid tomtgräns.
  Servitut etc.
  Gemensamhetsanläggning: Örebro Backen GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Övrigt Avtalsservitut Vattenledning Mm Last: Avtalsservitut Vattenledning Mm, 18-IM1-75/2687.1

BILDER