Förmansgatan 10

Se alla bilder
ÖREBROBOSTADSRäTT4rok107kvm5.582kr/mån3.795.000kr

BESKRIVNING

Välkommen till denna extraordinära bostad på Förmansgatan 10, belägen på Örebros mest eftertraktade adress! Två inglasade balkonger erbjuder en perfekt plats för att avnjuta trevligt umgänge med familj och vänner. Hela bostadskomplexet genomsyras av lyx och hög standard, och med närheten till restauranger, SHL-hockey, fotbollsarenor och gym finns allt du behöver inom räckhåll. Dessutom är det bara en kort promenad till stadens hjärta, där du kan uppleva pulsen och atmosfären.

Detta är inte bara en bostad, det är en plats där varje detalj har noggrant övervägts för att skapa en trivsam och social atmosfär. Det öppna köket och vardagsrummet utgör en perfekt plats för gemenskap och umgänge. Det stilrena och rymliga badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, och dessutom finns det ett extra badrum. Med tre sovrum, inklusive ett magnifikt master bedroom med väl tilltagen garderob. Här finns gott om utrymme för hela familjen. Föreningen erbjuder även en gemensam takterrass där du kan avnjuta middagar eller uppleva en oförglömlig solnedgång över Örebro. Här får du en fyrarumslägenhet med välutnyttjade kvadratmeter och en låg månadsavgift. Detta är verkligen en investering i livskvalitet.

Läget är optimalt, med närhet till citykärnan, universitetet och de vackra naturområdena vid Oset. All service du behöver finns inom bekvämt avstånd, med matbutiker, restauranger, apotek, gym, konditorier, blomsterhandlar och frisörer som gör vardagen bekväm och enkel. Flera trevliga samlingsplatser, lekplatser och sandlådor där barnen kan trivas och leka gör detta till en idealisk plats för hela familjen.

Kontakta Dino Dobric för mer information eller för att boka en visning.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  3 795 000 kr
  Bostadstyp
  Bostadsrättslägenhet
  Boarea
  107 kvm
  Antal rum
  4 rum & kök
  Avgift/månad
  5 582kr, Va, Värme, bredband, tv samt ip-telefon ingår i avgiften. Hushållsel tillkommer då föreningen har IMD.
  Indirekt nettoskuldsättning
  1 217 019kr, Beräkningen av bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på uppgifter från bostadsrättsföreningens årsredovisning då föreningen på förfrågan inte tillhandahållit denna uppgift. Uträkning av föreningens nettoskuldsättning: Föreningens lån: 37 567 476kr + Övriga skulder: 77 440kr - Föreningens tillgångar (Kassa & Bank & Likvida medel): 796 831kr = 36 848 085kr Föreningens totala nettoskuldsättning är 36 848 085kr.
  Driftkostnad
  3 986kr
  Byggår
  2021

  DOKUMENT


  pdf-arsredovisning-2022.pdf

  pdf-stadgar-brf-osterport-2.pdf

 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Öster i Örebro är en stadsdel som begränsas av Trädgårdsgatan i väster, Rudbecksgatan - Österängsgatan i söder, Svartån i norr och Slussgatan i öster.
  Örebros snabba befolkningsutveckling kring sekelskiftet 1900 ledde till att stadsplanerarna sökte nya områden för stadens expansion. År 1888 hade en stadsplan upprättats för Väster. Mot mitten av 1890-talet hade inom de östra delarna av staden påbörjats en byggnadsverksamhet som man ansåg sig borde kontrollera. År 1897 inkom till stadsfullmäktige två olika förslag till stadsplan för Öster. Det ena var signerat stadsingenjör Gustaf Bergh och det andra lantbruksingenjör John Sundberg. Den slutliga utformningen torde ha blivit en kompromiss mellan de båda förslagen, med tillägg av andra ändringsförslag som tillkom senare. Stadsplaneområdets östra gräns utgjordes av Slussgatan. En nämnd utsågs för att föreslå namn på gator, torg och parker. Stadsplanen fastställdes den 4 maj 1900.

  Centrum för Öster är Oskarstorget, som från början kallades Engelbrektsplan. Huvudgator är Engelbrektsgatan, som med stadsplanen förlängdes österut, samt Sturegatan och Oskarsvägen. Oskarsvägen hette Akensgatan under de första åren. Stureplan och Sturelunden tillkom också med stadsplanen, men de benämningarna är borttagna.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Bostadsrättslägenhet
  Byggnadsår
  2021
  Hiss
  Ja
  Våning
  1 av 6
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Byggnadssätt
  Fönster: 3-glas
   

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  107 kvm 0 kvm
  Antal rum
  4 rum & kök

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Begärt pris: 3 795 000 kr
  Avgift: 5 582 kr/mån, Va, Värme, bredband, tv samt ip-telefon ingår i avgiften. Hushållsel tillkommer då föreningen har IMD.
  Andel i föreningen: 3.33028%
  Andel av årsavgift: 3.47861%
  Driftskostnad
  3 986 kr
  Driftskostnad, varav
  El: 3986 kr
  Beräknat antal pers: 3

BILDER

PLANRITNINGAR