Ekhagsvägen 48

Se alla bilder
ÖREBROVILLA5rok163kvm6.750.000kr

BESKRIVNING

Välkommen till ditt framtida drömhem i den populära, charmiga och barnvänliga Ekeby-Almby! Huset erbjuder allt du kan önska i en perfekt kombination av komfort, natur och bekvämlighet.

Detta rymliga och flexibla hem erbjuder 3-4 sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. De två badrummen gör morgonstressen till ett minne blott. Stilfulla materialval och moderna ytskikt kommer garanterat att ge ditt hem en inbjudande och hemtrevlig atmosfär. Köket är en dröm för de som gillar matlagning och sociala sammanhang med högkvalitativa vitvaror och generöst med arbetsyta. Det stora vardagsrummet blir hjärtat av huset, där familj och vänner kan samlas för sköna stunder tillsammans.
En praktisk tvättstuga med förråd erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och gör det enkelt att hålla ordning i hemmet. Dessutom finns ett garage för ditt fordon, vilket ger extra bekvämlighet året runt, särskilt under vintermånaderna.
För den miljömedvetna köparen finns moderna bekvämligheter som frånluftsvärmepump och genomgående golvvärme som inte bara ger låga driftskostnader utan också en oöverträffad komfort året runt.

Tomten är 1503 kvm med grusad uppfart, gräs, soldäck. Praktfulla träd och miljön omkring huset skapar en rogivande atmosfär. Skogen intill är en lekplats för både barn och vuxna och erbjuder möjligheter till härliga promenader och upplevelser året om.

Kommunikation:
Ekeby-Almby är känt för att vara ett populärt område för barnfamiljer och det är inte svårt att förstå varför. Med smidiga kommunikationsförbindelser in till Örebro har du möjlighet att pendla om så önskas. Du har nära till allt, samtidigt som du får njuta av den lugna och fridfulla atmosfären som detta område har att erbjuda.

Ditt nya hem är redo att välkomna dig och med allt detta att erbjuda kommer det att bli en fantastisk plats för dig och din familj att skapa minnen i. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hus i Ekeby-Almby - kontakta Emelie idag för att boka er på visning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  6 750 000 kr
  Bostadstyp
  1-plansvilla
  Boarea
  163 kvm
  Tomtarea
  1503 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök varav 3 sovrum
  Driftkostnad
  31 775kr
  Byggår
  2023

  DOKUMENT


  Inga dokument

 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Ekeby-Almby ligger 4 kilometer öster om tätbebyggelsen i Örebro, utmed Hjälmarens södra sida. Här finns blandad bebyggelse, fritidshus men framförallt har området sedan början av 2000-talet bebyggts med villor och bostadsrätter.
  Kommunikation
  Busskommunikation till Örebro
  Närservice
  Förskola och skola med årkurs F-6

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  1-plansvilla
  Byggnadsår
  2023
  Uppvärmning
  Vattenburet via Frånluftvärmepump
  Byggnadssätt
  Grundläggning: Betongplatta
  Fasad: Trä
  Fönster: 3-glas
  Tak: Betongpannor
  Utv plåtarbete: Plåt
   
  Fastighetsbet.
  Almby 13:898

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  163 kvm 26 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök varav 3 sovrum

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  1-familjs friliggande villa
  Ekonomi
  Begärt pris: 6 750 000 kr
  Driftskostnad
  31 775 kr
  Driftskostnad, varav
  Uppvärmning: 19 575 kr
  VA: 4 500 kr
  Renhållning: 1 200 kr
  Försäkring: 6 500 kr
  Kommentar
  Huset är nybyggt så ingen har ännu bott i huset så inga faktiska driftkostnader finns. Uppskattad uppvärmning samt hushållsel total förbrukning = 13.500 kWh (OBS UPPSKATTAD FÖRBRUKNING) 13.500 kWh x 1.45kr = 19.714kr I Uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel.
  Taxeringskod
  210, Småhusenhet, tomtmark
  Taxeringsvärde
  596 000 kr
  Tomt
  Areal: 1 503 kvm
  Vatten/avlopp
  Kommunalt
  Servitut etc.
  Gemensamhetsanläggning: Örebro Almby GA:26 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Örebro Almby GA:43 ändamål: Elledning och/eller belysning

BILDER

PLANRITNINGAR