Ekhagsvägen 48

Se alla bilder
ÖREBROVILLA5rok164kvm

BESKRIVNING

Välkommen till ditt framtida drömhem i den populära och charmiga Ekeby-Almby! Denna vackra bostad, som för närvarande är under byggnation, förväntas stå klar innan året är slut och erbjuder allt du kan önska i en perfekt kombination av komfort, natur och bekvämlighet.

Detta rymliga hem om erbjuder 3-4 sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. De två badrummen gör morgonstressen till ett minne blott, och de stilfulla materialvalen och moderna ytskikten kommer garanterat att ge ditt hem en inbjudande atmosfär. Köket är en dröm för matlagning och sociala sammanhang, med högkvalitativa vitvaror och generöst med arbetsyta. Det stora vardagsrummet blir hjärtat av huset, där familj och vänner kan samlas för sköna stunder tillsammans.
En praktisk tvättstuga med förråd erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och gör det enkelt att hålla ordning i hemmet. Dessutom finns ett garage för ditt fordon, vilket ger extra bekvämlighet året runt, särskilt under vintermånaderna.
För den miljömedvetna köparen finns moderna bekvämligheter som frånluftsvärmepump och genomgående golvvärme som inte bara ger låga driftskostnader utan också en oöverträffad komfort året runt.
Tomten om 1503 kvm kommer vara färdigställd med grusad uppfart, gräs, soldäck och carport.

variationen av praktfulla träd skapar en rogivande atmosfär. Den omkringliggande skogen är en lekplats för både barn och vuxna och erbjuder möjligheter till härliga promenader och upplevelser året om.

Omgivningen:
Denna underbara fastighet är belägen på en lugn gata som erbjuder en fridfull atmosfär. Du kommer att kunna njuta av naturen i ditt närområde med närhet till Hjälmaren, en charmig småbåtshamn och vackra skogar och naturreservat. Perfekt för promenader, jogging eller avkoppling i naturen.

För familjer med barn finns det en förskola och skola i närheten, vilket gör det enkelt att ta hand om de små. Lekplatser i området ger barnen möjlighet att leka och träffa nya vänner.
För de dagar när du inte känner för att laga mat själv, finns det en pizzeria och en mindre matbutik inom räckhåll. Detta gör ditt vardagsliv ännu mer bekvämt.

Kommunikation:
Ekeby-Almby är känt för att vara ett populärt område för barnfamiljer, och det är inte svårt att förstå varför. Med smidiga kommunikationsförbindelser in till Örebro har du möjlighet att pendla om så önskas. Du har nära till allt, samtidigt som du får njuta av den lugna och fridfulla atmosfären som detta område har att erbjuda.

Ditt nya hem är snart redo att välkomna dig, och med allt detta att erbjuda kommer det att bli en fantastisk plats för dig och din familj att skapa minnen i. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hus i Ekeby-Almby - kontakta oss idag för mer information och en visning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  Kontakta mäklare för pris
  Bostadstyp
  1-plansvilla
  Boarea
  164 kvm
  Tomtarea
  1503 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök varav 3 sovrum
  Byggår
  2023

  DOKUMENT


  Inga dokument

 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Ekeby-Almby ligger 4 kilometer öster om tätbebyggelsen i Örebro, utmed Hjälmarens södra sida. Här finns blandad bebyggelse, fritidshus men framförallt har området sedan början av 2000-talet bebyggts med villor och bostadsrätter.
  Kommunikation
  Busskommunikation till Örebro
  Närservice
  Förskola och skola med årkurs F-6

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  1-plansvilla
  Byggnadsår
  2023
  Uppvärmning
  Vattenburet via Frånluftvärmepump
  Byggnadssätt
  Grundläggning: Betongplatta
  Fasad: Trä
  Fönster: 3-glas
  Tak: Betongpannor
   
  Fastighetsbet.
  Almby 13:898

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  164 kvm 0 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök varav 3 sovrum

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  1-familjs friliggande villa
  Taxeringskod
  210, Småhusenhet, tomtmark
  Taxeringsvärde
  596 000 kr
  Tomt
  Areal: 1 503 kvm
  Vatten/avlopp
  Kommunalt
  Servitut etc.
  Gemensamhetsanläggning: Örebro Almby GA:26 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Örebro Almby GA:43 ändamål: Elledning och/eller belysning

BILDER

PLANRITNINGAR