Brf Storängsstrand

Se alla bilder
KARLSKOGABOSTADSRäTT5rok112kvm4.995kr/mån2.695.000kr

BESKRIVNING

Välkommen till Brf Storängstrand – en lyxig oas med smakfull design och utsikt över Möckeln, skogen och naturen. Här kan du uppleva livet på sitt allra bästa sätt, med ca 150 meter till stranden så erbjuds 22 st exklusiva bostäder som har allt du kan önska dig och mer därtill.

Vid bokning utgår en bokningsavgift om 10.000 kr.

Etapp 1 består av 11 stycken bostäder med preliminär inflyttning i Q3 2024.

Detta unika bostadskomplex är skapat för att erbjuda det allra bästa, med stora fönster som bjuder in solljuset och skapar en härlig atmosfär i ditt hem. Varje detalj har noga planerats och genomtänkts för att skapa en harmonisk helhet, där modern elegans möter naturlig skönhet. Här kan du njuta av fina vyer i ett familjevänligt kvarter. Tänk att se barnen springa ner till stranden en tisdagskväll i juni och bad med sina vänner. Det är riktigt vardagslyx. Vid köp av dessa radhus får du både sommarhuset och ditt ordinarie boende tillsammans vid sjön Möckeln.

Exklusiva par- och radhus
Mycket välplanerade radhus med upp till 4 sovrum för den större familjen. Här kommer moderna inslag som solceller och elbilsladdare ingå i köpet vilket skapar ett modern boende med extremt låg driftkostnad. Bottenvåningen erbjuder en ljus och öppen planlösning med plats för stort middagsbord samt soffa och tv. Ett badrum per plan ger den extra bekvämligheten som man eftersträvar. Hög standard på materialvalen rakt igenom med vattenburen golvvärme på bottenplan för extra komfort. Här finns möjlighet till olika exklusiva tillval för att forma huset i din egen stil. Uteplats på baksidan med ljuvlig utsikt över Möckeln. Vad mer kan man önska sig? Förråd till varje lägenhet för den så viktiga förvaringen.

Storängstrand som område
Drömmer du om ett naturnära och avkopplande boende vid sjön Möckeln? Då är Storängstrand det självklara valet för dig! Här erbjuds du en fantastisk livsstil med panoramautsikt över vattnet och omgivande skogar. Med en sandstrand och bryggor direkt vid området finns det gott om möjligheter till roliga aktiviteter med familj och vänner. Ta en båttur, fiska eller testa på vattensporter – här finns något för alla. Och när kvällen faller på kan du koppla av och njuta av en storslagen solnedgång över sjön.

ERBJUDANDE!
I dessa osäkra tider har byggherren tagit ett stort ansvar i att garantera er ekonomi och trygghet. Därav kommer de första 24 månaderna vara AVGIFTSFRIA. Därefter kommer avgiften garanteras till 4995 kr** per månad i ytterligare 24 månader. Detta är ett helt unikt erbjudande som gör att du och din familj kan känna er trygga de första 4 åren utan några som helst överraskningar. Dessutom ger den avgiftsfria perioden möjligheter för er att spara pengar eller lägga dem på er familj.

**Gäller för radhus. För parhus 5422 kr per månad.

Länken nedan finns mer information samt tillgängligheten i bostadsväljaren.
https://brfstorangstrand.se/

OBS! Bilderna är visualiseringar och kan komma att avvika från verkligheten.

Kontakta Erik eller Albin för att säkra din plats redan idag!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Bostadstyp
  Bostadsrättsradhus
  Boarea
  112.2 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök
  Avgift/månad
  4 995kr,
  Driftkostnad
  31 335kr
  Byggår
  2024

  DOKUMENT


  pdf-brfstorangsstrand_bofakta-1.pdf

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Bostadsrättsradhus
  Byggnadsår
  2024
  Hiss
  Nej
  Uppvärmning
  Vattenburet via Frånluftvärmepump
  Byggnadssätt
  Fönster: 3-glas
   

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  112.2 kvm 0 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Radhus
  Ekonomi
  Begärt pris: 2 695 000 kr
  Avgift: 4 995 kr/mån,
  Driftskostnad
  31 335 kr
  Driftskostnad, varav
  Uppvärmning: 13 768 kr
  VA: 9 647 kr
  Försäkring: 4 200 kr
  Beräknat antal pers: 4
  Kommentar
  Ovanstående driftskostnader är beräknade efter normalförbrukning, med anledning av husens utformning, läge, storlek mm. Det faktiska värdet för enstaka poster kan bli högre eller lägre än det beräknade värdet. För bostäder ingår eventuellt fastighetsskatt till och med värdeåret i kontraktssumman. Småhus, bostadshyreshus och ägarlägenheter nybyggda 2012 och därefter (värdeår 2012 och senare) kommer att få hel befrielse från kommunal fastighetsavgift i 15 år. Enligt nu gällande regler. Beräkningen är baserad på uppgifter från Karlskoga Energi & Miljö och avser februari avtalet Rörligt 3 mån. Beräkning av elbesparing från solpanelsleverantör. Beräkningen är baserad på uppgifter från Karlskoga Energi & Miljö. Kostnaden för hemförsäkring är uppskattad till ca 350kr/mån beroende på val av försäkringsbolag. Kostnaden för fiber är uppskattad till ca 310 kr/mån beroende på vilket val av leverantör och abonnemang som väljs. I kostnad för uppvärmning ingår även kostnad för hushållsel, nätabonnemang, överföringsavgift samt tappvarmvatten. I uträkningen är även elbesparing om 4 500 kr via solpaneler medtagen.

  ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


  11 lägenheter: 1 parhus (2 lägenheter) om 121,8 m2 styck och 9 radhus (9 lägenheter) om 112,2 m2 styck.

BILDER

PLANRITNINGAR