Tisarbadsvägen 10

Se alla bilder
HALLSBERGFRITIDSHUS35kvm750.000kr

BESKRIVNING

Välkommen till Tisarbadsvägen 10 – ett oemotståndligt fritidshus med en generös tomt, som erbjuder enastående möjligheter och fantastiska upplevelser. Här kan du skapa minnen för livet och bjuda in familj och vänner till härliga middagar och gemenskap.

Detta tilltalande fritidshus är beläget i en egen oas med närhet till skogen och naturupplevelser. Den rymliga tomten om 906 kvm ger dig friheten att förverkliga dina trädgårdsdrömmar och skapa en personlig oas. Odla dina egna grönsaker, plantera vackra blommor eller skapa en lekfull miljö för barnen att utforska. Här finns stora möjligheter att förvandla tomten till något alldeles extra.

Huvudbyggnaden erbjuder en bekväm planlösning med ett kök, vardagsrum och ett sovrum. Det andra huset erbjuder ett extra sovrum, ett badrum och ytor för förvaring. Denna uppdelning ger dig flexibiliteten att anpassa utrymmet efter dina behov och skapar en perfekt balans mellan gemensamma ytor och privatliv. Varför inte bjuda in nära och kära till en underbar middag i trädgården eller njuta av en mysig kväll vid braskaminen?

Tomten är omsorgsfullt inhägnad av vackra buskar och träd, vilket ger dig lugn och avskildhet. Det är en trygg och rofylld miljö för barnen att leka fritt och utforska sin omgivning. Du kommer att älska att se dem springa runt på den stora tomten, skapa egna äventyr och uppleva glädjen i det enkla livet.

Tisarbadsvägen 10 har ett oslagbart läge med närhet till de bästa attraktionerna i området. Njut av vackra bryggor med tillhörande båtplatser och badplatser bara en kort promenad bort. Här kan du tillbringa soliga dagar med att bada, fiska och koppla av. Området kring Tisarbaden är känt för sin natursköna skönhet och har blivit en populär destination för dem som älskar friluftsliv.

Anslutningsavgiften för kommunalt vatten och avlopp är redan betald och framdraget till tomtgräns, vilket ger dig stora bekvämligheter och en problemfri boendemiljön, mycket fin potential att skapa något för dig.

För den som längtar efter stadens bekvämligheter finns det bra förbindelser till Örebro, som ligger endast ca 30 minuters bilresa bort. Hallsberg når du på 15 minuter och Kumla på 20 minuter. Dessutom tar det bara några minuter att köra till Åsbro, där du hittar de viktigaste bekvämligheterna för din vardag.

Välkommen att kontakta Dino för mer information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  750 000 kr
  Bostadstyp
  Fritidshus
  Boarea
  35 kvm
  Tomtarea
  906 kvm
  Driftkostnad
  13 357kr
  Byggår
  1983

  DOKUMENT


  pdf-prospekt-2.pdf

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Fritidshus
  Byggnadsår
  1983
  Uppvärmning
  Direkt El + Kamin
  Byggnadssätt
  Grundläggning: Plintar
  Stomme: Trä
  Fasad: Trä
  Fönster: 2-glas
  Bjälklag: Trä
  Tak: Plåt
  Utv plåtarbete: Lackerad plåt
   
  Fastighetsbet.
  Tunbohässle 1:209

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  35 kvm 10 kvm

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Fritidshus
  Ekonomi
  Begärt pris: 750 000 kr
  Driftskostnad
  13 357 kr
  Driftskostnad, varav
  Uppvärmning: 7 877 kr
  VA: 400 kr
  Sotning: 400 kr
  Försäkring: 3 600 kr
  Kommentar
  -Årsförbrukning el för 2022. 2.959 kWh -Sommarvatten 400 kr säsong
  Taxeringskod
  220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsvärde
  402 000 kr
  Tomt
  Areal: 906 kvm
  Typ: Lantligt läge
  Vatten/avlopp
  Kommunalt/enskilt sommarvatten. Enskilt avlopp
  Servitut etc.
  Gemensamhetsanläggning: Askersund Hugghult GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Hallsberg Tunbohässle GA:2 ändamål: Vattenförsörjning, Gemensamhetsanläggning: Hallsberg Tunbohässle GA:3 ändamål: Vägar, Samfällighet: Hallsberg Tunbohässle S:5 Avtalsservitut D-2020-00464432:1 Last: Avtalsservitut Avloppsledning, Vattenledning, D202000464432:1.1
  Allmänt
  Renoveringar.
  Nytt entré tak för gäststugan 2015
  Nytt tak på gäststugan 2015
  Nymålat 2019
  Nytt golv vid entré gäststugan 2019
  Nymålat sovrum huvudbyggnad 2019
  Nymålat sovrum gäststugan 2022

VIDEO

BILDER