Sandtäppevägen

Se alla bilder
ÖREBROBOSTADSRäTT6rok129kvm4.995kr/mån1.995.000kr

BESKRIVNING

Det exklusiva radhusprojektet Brf Mosjöåsen 1 slutsåldes under våren på väldigt kort tid. Nu saluförs äntligen Mosjöåsen 2 som är ett liknande projekt med endast 4 stycken radhus byggda i lättbetong för kunden som har höga krav på sitt boende och söker det unika. På gångavstånd finner ni nybyggd skola, förskola och golfbana. I närheten ligger också Marieberg Galleria med över 100 butiker. Mosås är ett expansivt område med varierande bebyggelse. Radhusen är hela 129 kvm stora vilket ger den stora barnfamiljen möjlighet att flytta in. Goda kommunikationer till Örebro med bil, buss och även cykel.

Radhusen är 129 kvm i 6 rok med möjlighet att påverka planlösningen. Ljusa och luftiga ytor med vattenburen golvvärme i bägge planen för lyxig comfort och låg driftkostnad. Kök och vardagsrum är integrerade vilket skapar den naturliga samlingspunkten i huset. Från vardagsrummet öppnas de stora fönsterpartierna från golv till tak med utgång till uteplatsen. Utöver uteplatsen finns också 2 stycken balkonger. Utöver boarean erbjuds ca 16 kvm vind som skapar ytterligare möjligheter.

På plan 1 återfinns 3 alternativt 4 sovrum beroende på val av planlösning. Allrummet tillkommer om man ej är i behov av sovrum 4. Sovrummen har goda förvaringsmöjligheter med stora skjutgarderober. Badrum har tvätt och torktumlare.
Stora möjligheter att korrigera planlösningen utifrån dina personliga önskemål.

Alla rum har genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Helkaklade badrum i moderna färger, fullutrustat kök med lyxig granitbänkskiva och vitvaror från Electrolux i rostfritt. Spotlights finns i hall, kök och badrum. En parkeringsplats i anslutning till entrén hör till varje radhus.

Varför bygga i sten?

Ytong Lättbetong tillverkas av kalk, sand och vatten. Under produktionen bildas miljontals luftporer som gör att materialet får låg densitet, vilket gett namnet: Lättbetong.

Lättbetongen uppfanns i Yxhult i Örebro Län i en tid då det var ont om råvaror och energi. Produkten kallades från början för Yxhults Ånghärdade Gasbetong, men efter ett antal år registrerades varumärket Ytong inom byggbranschen - "Y" från Yxhult och "tong" från gasbetong. I Europa blev Ytong ett populärt byggmaterial under återuppbyggnaden efter kriget, och i synnerhet under den ekonomiska boomen i början av 1960-talet.

Idag är Ytong en synonym för lättbetong och ingår i ordböckerna. Och den verkliga höjdpunkten inträffade 2009 då Ytong utsågs till Århundradets varumärke.

Ytong står för hållbara, innovativa och ekonomiska konstruktioner i såväl kommersiella byggnader som bostadshus.

I takt med Ytongs produktutveckling har byggbranschen fått upp ögonen för produkternas många goda egenskaper. Bland annat skärs produkterna nu med så hög noggrannhet att efterbearbetningen är minimal. Dessutom har Ytong förbättrat värmeisoleringen med 20%. Det breda sortimentet innebär att hela råhuset kan byggas i lättbetong, från källare till tak.
Det som en gång började med Ytong har nu utvecklats till en komplett familj, med Ytong Multipor isoleringsplattor och Silka Kalksandsten.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Bostadstyp
  Radhus
  Boarea
  129 kvm
  Antal rum
  6 rum & kök
  Avgift/månad
  4 995kr, Exklusive värme
  Byggår
  2018

  DOKUMENT


  pdf-14-pdf.pdf

  pdf-11-pdf.pdf

  pdf-18-pdf.pdf

  pdf-16-pdf.pdf

  pdf-12-pdf.pdf

  pdf-17-pdf.pdf

  pdf-13-pdf.pdf

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Radhus
  Byggnadsår
  2018
  Hiss
  Nej
  Uppvärmning
  Vattenburen golvvärme
  Byggnadssätt
  Fönster: 3-glas
   

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  129 kvm 16 kvm
  Antal rum
  6 rum & kök

  Rumsbeskrivning

  Bottenvåning: Hall med ekparkettgolv, vitmålade väggar, inbyggda spotlights och avhängningsyta. Praktisk inbyggd garderob från Kommandor. Vardagsrum Ljust och rymligt vardagsrum som integrerar med köket, ekparkettgolv och vitmålade väggar. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga uteplatsen genom skjutbara glaspartier. Kök som är modernt med all den maskinella komfort som önskas och inbyggda spotlights. Vita luckor, grå granitbänkskiva och kakel ovan arbetsytor. Alla vitvaror i rostfritt utförande från Electrolux. Sovrum med ekparkett, vitmålade väggar och skjutgarderob. Badrum med helkaklat badrum med golvvärme och inbyggda spotlights. WC, dusch med glasdörrar, handfat med kommod och spegel. Övervåning Sovrum/allrum På övervåningen finns 3 sovrum samt ett allrum som kan göras om till sovrum. Alla sovrum har skjutgarderober från Kommandor. Ekparkett och vitmålade väggar. I anslutning till hallen finns en uppgång till vinden med goda förvaringsmöjligheter, delvis fullhöjd, ca 16 kvm. Badrum med tvättavdelning Helkaklat badrum med golvvärme och inbyggda spotlights. WC, dusch med glasdörrar, handfat med kommod och spegel. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Begärt pris: 1 995 000 kr
  Avgift: 4 995 kr/mån, Exklusive värme

BILDER