Ryttartorpsgatan

Se alla bilder
TOMT1.250.000kr

BESKRIVNING

Fin hörntomt i attraktiva ryttartorpet Kumla . Färdigbyggt område med närhet till både förskola/skola, och ca 12 min bilväg till Örebro. Tomten har generös byggrätt. VA, fiber är inkluderat. Ritningar för tomten från Anders Holmberg arkitekter finns att tillgå . (Se bilder )

Huset Anders har ritat upp har en boarea på 173 kvm plus ett integrerat garage om ca 20 kvm. Nedre plan har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum-/ matsalsdel. Köket är utrustat med en generös köksö med spishäll och diskho från vilka du hela tiden har uppsikt mot terrassen och trädgården genom de stora skjutglaspartierna. I ett separat grovkök med tillhörande skafferi sköts disk och förvaring så att den offentliga delen alltid kan hållas ren och snygg när ni t.ex. har gäster på besök. Nedre plan rymmer därtill en WC med dusch, teknikrum samt ett ytterligare rum med anslutning till terrassen som kan nyttjas antingen som kontor eller ett extra sovrum.

På det övre våningsplanet möts du återigen av ljuset från skjutglaspartier som sträcker sig från golv till tak. I allrummet finns plats för både sällskapsytor och hemmakontor och mot söder vetter en rymlig takterrass/soldäck ut i bästa solläge. Våningsplanet har sammanlagt 4 st sovrum - varav ett master sovrum med klädkommare om totalt 18 kvm - förråd samt WC med dusch. För den växande familjen möjliggör den genomtänkta planlösningen att enkelt anpassa rummen efter familjens förändrade behov.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  1 250 000 kr

  DOKUMENT


  Inga dokument

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Ekonomi
  Begärt pris: 1 250 000 kr
  Vatten/avlopp
  Kommunalt VA ingår

BILDER