Rådmansgatan 10

Se alla bilder
ÖREBROBOSTADSRäTT2rok51kvm2.657kr/mån

BESKRIVNING

På en mycket exklusiv adress saluförs nu en helrenoverad 2.a som ändock behållit tidstypiska detaljer från husets uppförande. Optimalt läge med gångavstånd till hela Örebros utbud. En mycket trivsam innergård där härliga grillkvällar kan avnjutas. Smakfullt rakt igenom för den som ställer höga krav på sitt kommande boende! Föreningens ekonomi är välvårdad därav den låga

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  Kontakta mäklare för pris
  Boarea
  50.6 kvm
  Antal rum
  2 rum & kök
  Avgift/månad
  2 657kr, inkl värme, va, & kabel-tv
  Driftkostnad
  2 500kr

  DOKUMENT


  pdf-arsredovisning-2015.pdf

  pdf-stadgar-registrerade-pa-bolagsverket.pdf

 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Öster i Örebro är en stadsdel som begränsas av Trädgårdsgatan i väster, Rudbecksgatan - Österängsgatan i söder, Svartån i norr och Slussgatan i öster.
  Örebros snabba befolkningsutveckling kring sekelskiftet 1900 ledde till att stadsplanerarna sökte nya områden för stadens expansion. År 1888 hade en stadsplan upprättats för Väster. Mot mitten av 1890-talet hade inom de östra delarna av staden påbörjats en byggnadsverksamhet som man ansåg sig borde kontrollera. År 1897 inkom till stadsfullmäktige två olika förslag till stadsplan för Öster. Det ena var signerat stadsingenjör Gustaf Bergh och det andra lantbruksingenjör John Sundberg. Den slutliga utformningen torde ha blivit en kompromiss mellan de båda förslagen, med tillägg av andra ändringsförslag som tillkom senare. Stadsplaneområdets östra gräns utgjordes av Slussgatan. En nämnd utsågs för att föreslå namn på gator, torg och parker. Stadsplanen fastställdes den 4 maj 1900.

  Centrum för Öster är Oskarstorget, som från början kallades Engelbrektsplan. Huvudgator är Engelbrektsgatan, som med stadsplanen förlängdes österut, samt Sturegatan och Oskarsvägen. Oskarsvägen hette Akensgatan under de första åren. Stureplan och Sturelunden tillkom också med stadsplanen, men de benämningarna är borttagna.

  BYGGNAD


  Hiss
  Nej

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  50.6 kvm 0 kvm
  Antal rum
  2 rum & kök

  Rumsbeskrivning

  Planlösning: Hall: Ljus och trevlig hall med trägolv i original. Kök: från 2016 som är välplanerat med ljusa luckor och rostfria vitvaror. Fönster mot sovrum. Badrum: med matta och kakel. Wc, badkar och handfat. Vardagsrum: med generöst ljusinsläpp och ljusmålade trägolv i original. Walk in closet Sovrum: med ljusmålade väggar och trägolv i original. Samtliga virvaror i lägenheten är nya.

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Avgift: 2 657 kr/mån, inkl värme, va, & kabel-tv
  Andel i föreningen: 6.9069%
  Andel av årsavgift: 6.9069%
  Driftskostnad
  2 500 kr
  Driftskostnad, varav
  El: 2500 kr
  Allmänt
  Parkering finns

BILDER