Peppargatan 17

Se alla bilder
ÖREBROBOSTADSRäTT3rok58kvm4.123kr/mån1.495.000kr

BESKRIVNING

Välkommen till denna otroligt trevliga hörnlägenhet på Peppargatan 17 i populära Sörbyängen!

Här erbjuds en smart planlösning där varje kvadratmeter utnyttjas till fullo för att skapa en atmosfär av exklusivitet och stil. Med två sovrum av bra storlek och en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök får du en yta som är perfekt för den lilla familjen.

Lägenheten är omsorgsfullt inredd med fina materialval. Det moderna köket är en bra plats för den som älskar att laga mat. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Badrum som är utrustat med både tvätt- och torktumlare. De riktiga kännetecknet för denna lägenhet är balkongen. Här får du en oas där du kan njuta av soliga dagar, odla egna örter eller bjuda in vänner och familj till minnesvärda grillkvällar. Balkongen blir ett förlängt rum under sommarhalvåret och blir snabbt en favoritplats för avkoppling och njutning. En stor fördel är att lägenheten är placerad i hörnläge vilket skapar fint ljusflöde och friare känsla.

Läget är optimalt och erbjuder allt man kan önska sig. För den naturintresserade finns härliga grönområden med löpspår och naturreservat i närheten. Inom bekvämt avstånd hittar du även ett brett utbud av butiker, restauranger, matbutiker, vårdcenter och apotek som gör vardagen smidig och bekväm. För golfentusiasten finns en 18-håls golfbana inom räckhåll för att utmana dina färdigheter.

För familjer erbjuds närhet till skolor och förskolor, vilket gör livspusslet enklare och ger trygghet för de små. Dessutom finns ett universitet i närheten, vilket gör denna lägenhet till det ultimata boendet för studenter.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet på Peppargatan 17 en trivsam och smart planlösning med stilfulla materialval och en stor balkong. Med närheten till grönområden, butiker och olika serviceinrättningar får du en bekväm vardag.

Välkommen att kontakta Emelie för mer information!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

BILDER

PLANRITNINGAR