Vretavägen 3

Se alla bilder
VintrosaVilla5 R.O.K.180 m²6 995 000 kr

BESKRIVNING

Välkomna till det exklusiva boendet på Vretavägen 3, Lanna – en bostad som inte bara erbjuder överdådig elegans utan också intelligent funktionalitet för att skapa en oöverträffad boendemiljö. Med en imponerande yta på 180 kvadratmeter presenterar detta hem en sofistikerad livsstil, där det magnifika inglasade uterummet tar plats som det självklara hjärtat och skapar en atmosfär av ren exklusivitet.

Njut av en fantastisk vy över det tionde golfhålet från baksidan av huset, där det inglasade uterummet blir en förtrollande oas för avkoppling och njutning. Här finner du inte bara tre välplanerade sovrum, utan även ett stort vardagsrum med en hisnande utsikt över golfbanan. Kökets och vardagsrummets öppna planlösning förstärker känslan av rymd och modern livsstil. De två badrummen, den generösa hallen och den rymliga tvättstugan med groventré och gott om förvaringsutrymme utgör smarta och stilfulla detaljer. Dessutom finns ett loft som kan användas som gästrum eller extra sovrum, vilket ytterligare ökar flexibiliteten.

Framsidan är diskret insynsskyddad och erbjuder en generös uppfart där flera bilar enkelt kan parkeras. Det uppvärmda garaget, på cirka 55 kvadratmeter, utgör en praktisk och inbjudande detalj. Garaget är inte bara en funktionell bilplats utan också en stilfull komponent som tillför en touch av distinktion till hela fastigheten. Den exklusiva gästlägenheten, generöst tilltagen med 45 kvadratmeter, skapar möjligheter för gäster eller för den som önskar uthyrning.

I Lanna finner du en av Sveriges främsta golfanläggningar, som går långt bortom den imponerande golfbanan. Anläggningen är inte bara en plats för golf, utan en komplett livsstilsdestination. Här kan du njuta av en mångsidig upplevelse som inkluderar en välrenommerad restaurang, avkopplande spa, paddelbanor för spännande spel, skjutbana för entusiaster, ett fitnesscenter för de hälsoinriktade, samt 30 bekväma hotellrum och fyra konferensrum för arbete och nöje i perfekt harmoni.

Under golfsäsongen förvandlas området till en mysig hotellby med 20 bäddar, vilket ger dig en chans att fullt ut uppleva atmosfären. Omgivningarna är en idyllisk symfoni av naturskön skönhet och vattendrag som förhöjer upplevelsen. Denna anläggning erbjuder allt en aktiv fritidsentusiast önskar sig och inkluderar en av Sveriges mest utmärkta golfbanor.

Närliggande hittar du även den mysiga och välbekanta "Tant Grön", en plats som lockar med sin charm och popularitet. I direkt närhet finns även den nybyggda skolan och en bollhall, och det finns flertalet förskolor och skolor inom bekvämt avstånd. Området inbjuder till avkopplande promenader och varierad friluftsliv närhelst du önskar det. Vretavägen 3 är mer än bara ett hus, det är en livsstil där modern komfort möter naturlig skönhet. Ge dig själv möjligheten att bli en del av det fantastiska samhället i Lanna genom att kontakta oss idag!

Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER