Viktor Dahléns väg 88D

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt5 R.O.K.124 m²5 197 kr/mån2 740 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Viktor Dahléns väg 88D, ett exklusivt hörnradhus i populära Mosås!

Här erbjuds 123 kvadratmeter boyta med rumsfördelning om 5 rum och kök samt två badrum.

Invändigt erbjuds modern, flexibel och social planlösning med kök och sällskapsrum i öppen planlösning på bottenvåningen och 1 badrum och tvättavdelning. På våning två finns idag tre sovrum och ett allrum som enkelt kan göras om till ett fjärde sovrum. Här finns även ett helkaklat badrum.

Både på fram- och baksidan finns möjlighet att nyttja som uteplats belägna i två väderstreck. På baksidan finns en fantastisk uteplats med trädäck mot lekplatsen, här kan barnfamiljen slappna av och släppa ut barnen för lek på den stora innergården. Ett förråd och två parkeringsplatser hör till bostaden.

Här finns det plats för att både växa och krympa efter familjens och vardagens behov med många möjligheter.

I Mosås bor ni barnvänligt med gångavstånd till förskola, skola och stadsbuss. Vidare finns Mariebergköpcentrum med ett stort utbud av butiker samt matbutiker i närheten. I området finns även en fin golfbana och med bil eller buss tar du dig in till Örebro på ca 10 minuter.

Kontakta gärna Emelie för mer information eller för att boka en visning via mail: emelie@lejonsmakleri.se, eller på telefon: 073-0355761.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER