Uddgarn 373

Se alla bilder
LillkyrkaFritidshus3 R.O.K.70 m²4 950 000 kr

BESKRIVNING

Förhandsvisningar kommer att ske enligt datum nedan:

*Fredag 28/4 kl 14:30

*Lördag 29/4 kl 11:30

OBS - Föranmälan krävs då det är båtförbindelse till ön. Anmäl dig till visning genom att maila till dino@lejons.se

Drömmer du om att tillbringa din fritid på en ö?

Nu har du chansen att äga din egen strandtomt i västerläge på Uddgarn 373. Detta är ett paradis i Hjälmaren som du kan göra till din egen plats för avkoppling. Här kan du njuta av att sitta på klipporna som på västkusten, bada i sjön och titta på den vackra solnedgången. På den stora gräsmattan kan du spela kubb, krocket eller andra spel. När du tar en kaffepaus på någon av tomtens sex uteplatser klipper Snagge robotgräsklipparen gräset åt dig. På tomten finns alltid sol och skugga att njuta av.

Förutom det charmiga boningshuset finns två gäststugor och en lekstuga för de små. Här finns möjligheten att bjuda över både familj och vänner, då det finns 10st sovplatser. Här finns även eget fiskevatten där du kan fånga gös, abborre och gädda. Under augusti kan du enkelt lägga i kräftburarna och fiska dina egna kräftor. På vintern kan du ta en promenad över isen, elda i täljstenskaminen för att värma upp huset och ta sedan på dig långfärdsskridskorna för att njuta av den vackra vintermiljön.

Huset kommer att säljs med fina inventarier, inklusive båt, vattenskoter, kajak, kanot, fyrhjuling och ett stort förråd med verktyg och kluven ved.

Fastigheten har genomgått flera renoveringar, inklusive ett nytt kök 2019 och ett nytt kaklat badrum med förbränningstoalett 2021.

Uddgarn ligger ca 20 minuter från Örebro, 40 minuter från Västerås och mindre än två timmar från Stockholm. På fastlandet finns parkering och en egen båtplats under tak. Det tar bara tre till fyra minuter att ta sig till ön med egen båt. När du väl är på ön upplever du friheten som det innebär att bo på en ö. Det finns tolv hushåll på ön med trevliga grannar. Om du vill ta båten ut på Hjälmaren är du i Katrinelund på 25 minuter, Ässundet på fem minuter och turen in till Örebro med båt tar mindre än en halvtimme.

Du kan njuta av en bekväm och modern livsstil samtidigt som du har all frihet och avskildhet som en ö kan erbjuda. Ta chansen att äga en unik fastighet i en fantastisk miljö. Välkommen till Uddgarn 373!

Bilderna är privata, uppdaterade bilder på fastigheten kommer att komma så fort vädret tillåter.

Kontakta oss redan idag för mer information.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER