Tunbostrandsvägen 54

Se alla bilder
HALLSBERGFritidshus4 R.O.K.115 m²4 200 000 kr

BESKRIVNING

Upplev Willa Sjökullen, en dröm från sekelskiftet på denna äkta sjötomt med en vidsträckt och livfull utsikt över Tisaren, badande i solens strålar från tidig morgon till sen kväll. Detta välbevarade, charmiga hus från 1925 sträcker sig över två våningar och bjuder på trevliga uteplatser, en pittoresk sjöbod och en lång brygganläggning som smidigt smälter samman med de mjuka gräsytor som inbjuder till lek och spel.

Välkommen till en idyllisk sommaroas som har potential att bli din året-runt-dröm, här finns en generös tomt på hela 11 376 kvadratmeter, rikligt med plats för flera fordon och stora gräsytor där du kan sparka boll eller utmana dina vänner i en omgång kubb. På den upphöjda delen av tomten står det sekelskifteshus som har en lång och händelserik historia att berätta, samtidigt som det ger dig en fantastisk vy över vattnet. Det här typiskt röda huset är i utmärkt skick och har vårdats ömt med kärlek genom åren. I vardagsrummet värmer en mysig eldstad, som ännu inte är besiktigad.

Från allrummet leder en charmig punschveranda ut i tre väderstreck med stora fönster och en panoramavy över vattnet som tar andan ur dig. Matsalen öppnar upp mot köket, som rymmer ett matbord med plats för minst fyra personer. Här finns gott om arbetsytor, kyl/frys, spis, ugn och diskho. En köksutgång tar dig ut till trädgården.

Den övre våningen nås via en trappa i entréhallen, och här finns en möblerbar hall samt tre sovrum med charmiga kattvindar och gott om förvaringsmöjligheter.

Den rymliga balkongen mot sjösidan är platsen där du kan uppleva dagen i tre olika akter. Här kan du börja morgonen med en idyllisk soluppgångsfrukost, där solens första strålar smyger över horisonten. Under lunchtiden kan du sitta här och avnjuta en uppfriskande måltid, badad i de glittrande strålarna från Tisarens vatten. Men det slutar inte där, när kvällen kommer, blir balkongen en romantisk scen där du kan avsluta dagen med en middag under den förtrollande kvällssolen, medan du lyssnar på suset från den omkringliggande skogen.

Intill huset finns förrådsbodar och en äldre vattenanläggning med en borrad brunn. Tomtens högsta punkt leder ner till strandkanten, där du möts av en rymlig sjöbod med gott om plats för flytvästar och båtdynor. En bastu finns också här, och du kan enkelt ta dig ner till bryggdäcket och hoppa i det kristallklara vattnet. Bryggdäcket är rymligt och erbjuder gott om plats för solstolar och utemöbler.

Sjön Tisaren erbjuder en oförglömlig fiske- och kräftupplevelse! Här kan du följa i spåren av legendariskt gösfiske, med möjlighet att landa de största och mest ståtliga gösarna i regionen. Tisaren är också hemvist för några av Sveriges mest förtjusande kräftor, perfekt för en smakrik och gemytlig måltid.

Natursköna miljöer med närhet till både centrala Örebro (endast 30 minuter bort) och Stockholm (endast 2h 30 min bort)! Njut av den hisnande naturen, den vackra sjön och omgivande skogar. Här kan du koppla av och utforska, samtidigt som du har spännande städer inom bekvämt avstånd.

Kommunalt VA är under planering enligt Hallsbergs kommun, och fastigheten ligger utanför planlagt område. Det finns mycket mer att säga om denna vackra och rogivande plats med sin långa historia, men den måste helt enkelt upplevas.

Varmt välkommen på visning för att själv få njuta av allt detta!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER