Trolltallsgatan 3

Se alla bilder
KumlaVilla5 R.O.K.121 m²4 100 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till ett fantastiskt tillfälle att förvärva ett modernt och välplanerat enplanshus på den barnvänliga Trolltallsgatan 3 i Kumla. Huset är byggt 2014 och har en boyta om 121 kvm med en underbar trädgård som bjuder in till trevliga utomhusaktiviteter.

Här finns gott om plats för både avkoppling och lek, och det är lätt att föreställa sig att här kommer många fina minnen skapas för den nya ägaren. Huset har en smart planlösning som erbjuder en öppen och ljus atmosfär med plats för umgänge och sociala aktiviteter.

Uppvärmning sker via en effektiv frånsluftsvärmepump, vilket håller energikostnaderna på en låg nivå. AC installerad under 2022 för ytterligare bekvämlighet under sommarhalvåret. Garage är integrerat med huset, vilket gör det bekvämt och enkelt att ta sig in och ut, oavsett väder.

Det finns även gott om förvaringsutrymmen, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda i hemmet. Här kan du bo i ett lugnt och tryggt område med närhet till skolor, dagis och andra bekvämligheter.

Miss inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem på Trolltallsgatan 3 i Kumla. Kontakta oss för mer information och boka in en visning redan idag!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER