Trängkårsvägen 68

Se alla bilder
ÖrebroVilla5 R.O.K.133 m²4 500 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Trängkårsvägen 68!

Beläget i det väletablerade och familjevänliga området Gamla Hjärsta i Örebro. Detta hem erbjuder en harmonisk kombination av bekvämlighet och trivsel. Med närhet till skolor, förskolor och andra nödvändigheter, inklusive det livliga stadskärnan, lockar denna fastighet familjer och par som söker en balanserad livsstil mellan stadsliv och avkoppling.

På entréplanet möts man av en öppen och inbjudande planlösning, där vardagsrummet, matplatsen och köket smidigt smälter samman och skapar en atmosfär av samhörighet och gemenskap. Här finns även möjlighet till ett extra sovrum eller kontor, vilket ger flexibilitet för att anpassa utrymmet efter familjens behov och livsstil. Ett badrum på detta plan erbjuder extra bekvämlighet och komfort.

Denna väl underhållna villa sträcker sig över två våningar och har varit en älskad del av familjen sedan 2002. Med en total boyta på 133 kvadratmeter är detta hem rymligt nog för att rymma olika familjebehov. På övervåningen välkomnas du av tre rymliga och väldisponerade sovrum som är avsedda för familjen. Det finns även ett badrum på denna våning, vilket underlättar för en smidig vardag.

Källarvåningen ger inte bara generösa förvaringsmöjligheter utan även ett extra rum som tidigare fungerat som tonårsrum & gästrum. Den mångsidiga användningen av denna plats gör det till en tillgång för familjen och ökar dess funktionalitet.

Trädgården är en fridfull oas där grönska och växtlighet skapar en avkopplande atmosfär. Under sommarmånaderna blir trädgården en naturlig förlängning av hemmet, där man kan njuta av utomhusaktiviteter och långa avslappnade kvällar med nära och kära.

Detta hem har genom åren blivit omhändertaget och varsamt uppdaterat av dess ägare. Renoveringar och förbättringar har utförts med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket resulterar i en välkomnande och funktionell bostad. Se alla renoveringar samt förbättringar under "övrigt".

För den som söker en plats att kalla hem, en plats där familjen kan växa och skapa minnen tillsammans, är Trängkårsvägen 68 ett utmärkt val.

Kontakta Dino Dobric för mer information.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER