Trädgårdsvägen 12

Se alla bilder
ÅsbroVilla6 R.O.K.173 m²2 820 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till denna fantastiska 1-1/2 plansvilla belägen på Trädgårdsvägen 12 i Åsbro! Här finner du en vackert renoverad fastighet som utstrålar både stil och funktion. Här erbjuds även ett tillhörande garage om hela 120 kvm som dessutom är isolerat.

När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och luftig interiör som genomsyras av en öppen planlösning. Perfekt för att umgås med familjen eller bjuda in vänner till sociala tillställningar. Det nyligen renoverade köket har fått en fullständig makeover med nya fönster, golv, väggar och tak som skapar en modern och inbjudande atmosfär.

Vidare upp på övervåningen möts du av ett rymligt allrum som fungerar som ett samlingsrum för hela familjen. Här finns gott om plats för att umgås och koppla av. Dessutom har allrummet en utgång till den härliga balkongen där du kan njuta av en kopp kaffe med en fin utsikt.

Master bedroom är en härlig plats där du kan koppla av efter en lång dag. Här finns gott om yta för en stor säng och det finns en walkin-closet för att förvara alla dina kläder och accessoarer.

Det finns också två barnrum som är idealiska för yngre familjemedlemmar. Dessa rum är perfekta för att skapa en mysig och rolig plats för barnen att leka och lära sig på. Här finns också gott om förvaringsutrymme för leksaker och kläder.

Sist men inte minst finns det gott om förvaringsmöjligheter på hela övervåningen, så att du kan hålla ditt hem organiserat och städat.

Fiber är installerat i fastigheten vilket ger dig en snabb och stabil internetuppkoppling för alla dina digitala behov. Men det är inte allt, huset är även utrustat med bergvärme som gör det både energieffektivt och miljövänligt.

Husets absolut höjdpunkt är baksidan som vetter mot sjödraget ca 50 meter från tomten. Här kan man lägga i båten en tisdagskväll i juni och transportera sig till Tisaren för att fiska Gös. Att erbjudas detta 50 meter från sin bostad är fullständigt unikt. Inte nog med det utan barnen kan med lätthet ta sig till någon av badplatserna och njuta av en svalkande sommardopp även detta i den blivande fantastiska vardag. Här behövs inga dyra sommarstugeförvärv när sjön är runt knuten. Eller varför inte sitta med en vinglas en fredagskväll och höra fiskarna hoppa från den stora och välplanerade trallen. Rofyllt är bara förnamnet.

Denna fastighet har genomgått en rad imponerande renoveringar och uppgraderingar under åren.

2012: Installation av bergvärme & grundläggning av tomt.

2013: Monterat staket.

2014: Marksten framsida, målning barnrum Öv.

2015:

Walk in closet: målning samt ny inredning.

Tv-rum Bv: målning.

Garage: golv slipat & väggar målade.

2016: Lagt golv i hall Öv samt 2 st barnrum.

2016/2019: Målning av hus + garage

2017: Ny panel södergaveln, ny ytterdörr, ny panel 2 sidor av garage, 2 st nya ytterdörrar garage, ny garageport samt 2 st nya fönster, byggt trädäck 80 kvm.

2018: Ommålning väggar+golv hall Bv, barnrum vänster Öv ny tapet, nya lister, målat tak.

Utebelysning installerad på hus samt garage.

2019: Ommålning av vardagsrum Bv, installation fiber, ny panel en sida av garage, totalrenovering & utbyggnation av badrum/tvättstuga (nya fönster, tvättmaskin & torktumlare.)

2020: Ommålning master bedroom Öv (golv, väggar & tak), byggt pergola, nytt fönster tv-rum nere, ny elcentral, totalrenovering samt utbyggnad av kök (även nya fönster, golv, väggar & tak.

Att bo i Åsbro innebär att du har en fantastisk tillgång till naturen och kan njuta av långa promenader eller cykelturer längs de vackra sjöarna. Från Trädgårdsvägen 12 kan du lätt ta dig till Åsasjön som mynnar ut i Tisaren, här du kan ta ett uppfriskande dopp under sommardagarna eller njuta av en avkopplande picknick med familj och vänner.

Förutom naturen är det också lätt att ta sig till de viktigaste bekvämligheterna i Åsbro. Här finns skola, förskola och affärer som är inom gångavstånd, vilket gör det enkelt för dig att ta hand om dina dagliga ärenden utan att behöva åka långt.

Så, om du söker efter en plats där du kan njuta av lugn och ro, samtidigt som du har tillgång till alla de bekvämligheter du behöver i din vardag, är Åsbro platsen för dig. Missa inte chansen att bli en del av denna underbara gemenskap - kontakta Lejon idag för att få reda på mer om vad som gör Trädgårdsvägen och Åsbro till en fantastisk plats att bo på!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER