Tisarvägen 21

Se alla bilder
ÅsbroFritidshus2 R.O.K.40 m²465 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Tisarvägen 21, ett charmigt fritidshus beläget ett stenkast från sjön Tisaren. Detta fina hus på cirka 40 kvm erbjuder en perfekt tillflyktsort för dig som söker lugn och ro, med en generös friköpt tomt om 580 kvm.

Stugan har genomgått mindre renoveringar, inklusive byte av fasad, vilket ger den ett fräscht och inbjudande utseende. Den välskötta tomten erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och aktivitet. Här kan du plantera dina favoritblommor eller skapa en lekplats där barnen kan springa och leka fritt. På morgonrocksavstånd når du den gemensamma bryggan vid Tisaren, perfekt för ett avkopplande morgondopp eller en kvällstur med kanoten.

Dessutom finns en härlig trätrall där du kan avnjuta middagar och umgås med familj och vänner. Omgivningarna bjuder på vacker natur och många möjligheter till utomhusaktiviteter som vandring, fiske och bad.

Tisarvägen 21 erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa minnen med familj och vänner i en naturskön och rofylld miljö.

Oavsett om du vill ha en aktiv sommar fylld med äventyr eller bara koppla av och njuta av stillheten, är detta fritidshus den perfekta platsen.

Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER