Täppan 3

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt2 R.O.K.60,6 m²3 774 kr/mån1 600 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Täppan 3, här hittar ni en väldisponerad och trivsam 2:a om 60 kvm med balkong i soligt söderläge!

Bostaden är placerad högst upp i huset och erbjuder en optimal planlösning som känns luftig och ljus med generös takhöjd, stora fönster och gott om förvaring.

Kök och vardagsrum är integrerat där möjlighet finns att möblera efter behov och smak. Balkongen är insynsskyddad och bjuder på sol hela dagen. Sovrummet är rymligt beläget i öst med stora fönster som vetter mot den lugna innergården. Badrummet är helkaklat i stilfulla färger och utrustat med tvättmaskin, torktumlare med bänkskiva ovan för god arbetsyta.

Här delar du och dina grannar en härligt generös och grön innergård med grönyta och plats för lek.

Detta är ultimata läget. Här har man möjlighet att bo med kort cykelavstånd till Universitetet, city och fina grönområden. Sörbyängen erbjuder ett lugnt område med närhet till förskolor och grundskola. Med gångavstånd når du livsmedelsbutiker, Systembolaget, vårdcentral och restaurang. För motionärer finns olika gym, golfbana, fina promenadstråk, Sörbybacken runt hörnet. Från bostaden har du 5 minuter med cykel till Örebro universitet och citykärnan med stort utbud av shopping, nöjen och restauranger.

Ett förråd finns till lägenheten och är placerat på gården.

Välkommen att boka er på visning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER