Tällekullen 207

Se alla bilder
KarlskogaVilla6 R.O.K.323 m²3 250 000 kr

BESKRIVNING

Missa inte denna unika möjlighet att äga en fantastisk fastighet som kommer att överträffa dina förväntningar! Med sex rum och kök, inklusive fyra rymliga sovrum och en imponerande boarea på 323 kvm, är detta hem perfekt för stora familjer och de som älskar rymd och komfort.

Denna fastighet är mer än bara ett generöst boende. Med en imponerande tomtarea på 11 483 kvm får du möjlighet att förverkliga alla dina drömmar. Skapa utrymme för trädgårdsfester, lek och avkoppling, eller anpassa tomten efter dina egna behov och önskemål.

Dessutom erbjuder denna fastighet fina möjligheter att kombinera hem och arbete under samma tak. Med tillräckligt med utrymme och flexibilitet kan du skapa din egen arbetsplats i den rymliga ladugården på ca 200 kvm. Njut av att ha din verksamhet nära hemmet och spara tid och pengar på pendling.

För att komplettera denna drömfastighet finns även en härlig pool där du kan svalka dig under varma sommardagar och njuta av kvalitetstid med familj och vänner. Dessutom har fastigheten jordvärme, vilket inte bara är miljövänligt utan också hjälper till att hålla energikostnaderna nere.

Ta steget och upptäck de otaliga möjligheterna denna fastighet erbjuder för att skapa en harmonisk balans mellan hem och arbete. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som denna unika fastighet har att erbjuda när det gäller överlägsen boendekomfort, generösa ytor både inomhus och utomhus och fantastiska bekvämligheter!

OBS! Vardagsrum och allrum är e-stylat för visualisering.

Elstad är ej i funktion.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER