Sturegatan 48

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt2 R.O.K.62 m²4 416 kr/mån1 950 000 kr

BESKRIVNING

Stig in i ett underbart hem där omsorg och stil möts på Sturegatan 48! Denna välskötta tvåa omfamnar dig med en varm atmosfär och överraskar med generöst ljusinsläpp från flera väderstreck, och upplevs betydligt rymligare än vad antalet kvadratmetrar anger.

Det stilrena köket, utrustat med moderna bekvämligheter inklusive diskmaskin, och det fräscha badrummet med tillgängliga tvättmöjligheter, utgör verkligen pärlor i denna bostad. Med genomgående fina ytskikt och noggrant utvalda detaljer skapar varje rum en inbjudande och trivsam atmosfär. Det luftiga och ljusa vardagsrummet samt det rogivande sovrummet mot innergården erbjuder en perfekt balans mellan avkoppling och vardagsliv.

Den välkomnande hallen har gott om plats för avhängning och förvaring, vilket gör att du kan organisera din vardag på ett smidigt sätt.

Genom föreningen får du även tillgång till den charmiga och gemensamma innergården, komplett med härliga uteplatser och pallkragar för den som har en passion för trädgårdsliv.

Brf Tjädern i Örebro är en trygg förening där betydande renoveringar har utförts:

1985 byttes elledningar ut.

2002 installerades en ny fjärrvärmeanläggning.

2011 pustades fasaden om.

2010 takbyte och dränering av källare

2015 gjordes stambyte.

2018 renovering av tvättstuga

2023 installerades nya säkerhetsdörrar samt att trapphuset målades/renoverades.

Plåtarbeten omkring fastigheten har målats/renoverats.

Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter som tvättstuga och förråd, och även bekväma parkeringsmöjligheter för varje lägenhet. Föreningen har även förberett för att kunna installera elbilsladdare.

Kom och upplev den fantastiska atmosfären i lägenheten och den omgivande miljön i ett lugnt område med vacker omgivning och samtidigt nära till ett rikt utbud av restauranger, shopping och underhållning. Matbutiker och grönområden, inklusive den omtyckta Stadsparken, finns inom bekvämt avstånd. För sportentusiasten väntar Osets naturreservat och Behrn Arena med spännande aktiviteter som hockey bandy och fotboll.

Denna bostad erbjuder en möjlighet att integrera sig i det bästa av både stadsliv och natursköna omgivningar.

Välkommen till ditt nya hem på Sturegatan 48, där komfort och livsstil möts på en perfekt plats.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER