Storgatan 12A

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt2 R.O.K.59 m²2 752 kr/mån

BESKRIVNING

Varmt välkommen till en unik, storslagen och exklusiv lägenhet mitt i city, balkong i bästa västerläge och utsikt över takåsarna!

Om du får chansen att förvärva denna pärla bor du invid slottet och når citypulsen genom att bara kliva utanför dörren. I lägenheten samsas tidstypiska detaljer som fiskbensparkett, spegeldörrar, breda golvlister och burspråk med bland annat toppmodernt kök och badrum. Takhöjden tillsammans med de höga fönstren ger ett pampigt intryck.

En optimal 2:a fördelat på 59 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum och separat sovrum med klädkammare. Balkongen nås från sovrummet där sommarkvällarna kan spenderas.

Storgatan 12 uppfördes i början av 1900-talet och är ett av Örebros ståtligaste bostadshus. En välbevarad jugendbyggnad av hög arkitektonisk kvalitet med bibehållen ursprunglig karaktär. Byggnaden är ritad av Vilhelm Renhult, en av de lokala arkitekter som präglat det tidiga 1900-talets Örebro.

I detta charmiga område kring Järntorget & Örebro Slott med närhet till stadsparken, restauranger, shopping och cafeér finns nu denna smakfulla sekelskifteslägenhet som är renoverad till perfektion.

Kontakta Emelie eller Erik för att boka en privatvisning för att uppleva bostaden på plats!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER