Storgatan 10C

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt1 R.O.K.47 m²2 491 kr/mån1 620 000 kr

BESKRIVNING

Exklusiv lägenhet med alla detaljer man någonsin kunnat drömma om!

Här bor du på första parkett invid slottet med en magnifik läge där man når citypulsen genom att kliva utanför dörren. Detta är verkligen ett boende för den som vill åt det lilla extra. Här finns bevarad charm och exklusiva materialval.

Storgatan 10 uppfördes i början av 1900-talet och är ett av Örebros ståtligaste bostadshus. En välbevarad jugendbyggnad av hög arkitektonisk kvalitet med bibehållen ursprunglig karaktär. Byggnaden är ritad av Vilhelm Renhult, en av de lokala arkitekter som präglat det tidiga 1900-talets Örebro.

I detta charmiga område kring Järntorget och Örebro Slott med närhet till stadsparken, restauranger, shopping och caféer finns nu denna smakfulla sekelskifteslägenhet som är renoverad till perfektion. Ett av Örebros mest intressanta fastighetsprojekt.

För dig som ställer höga krav på boendet är detta en lägenhet för dig!

En väldisponerad 1:a med separat kök fördelat på 47 kvm som inrymmer rymligt kök med gott om plats för matbord, helkaklat badrum och generöst vardagsrum där plats finns för sovdel. Magisk takhöjd och stora fönster skapar fin rymd och ljusflöde genom bostaden.

LEDORD:

Läge

Takhöjd

Låg avgift

Högklassiga materialval

Varmt välkomna att boka er på en privatvisning för att uppleva denna pärla belägen mitt i city.

Kontakta Erik för mer information eller boka visning!

Tillträdet är flexibelt.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER