Stenvägen 30D

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt5 R.O.K.115 m²5 990 kr/mån2 150 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till ditt nya familjehem på Stenvägen 30D, en pärla belägen i det populära området Mosås i Örebro!

Denna omtänksamt designade bostad sträcker sig över 115 kvadratmeter och är skräddarsydd för att passa en modern familj. Från första steget in i det rymliga och välkomnande entréplanet känner du genast den varma atmosfären som bara ett sant familjehem kan erbjuda. Med gott om utrymme för gemenskap och lek är detta den perfekta bostaden.

Den öppna och ljusa planlösningen på bottenvåningen ger dig och din familj möjlighet att samlas och dela vardagslivet. Här kan du njuta av kvällar framför den sprakande elden i den charmiga kaminen eller samlas runt matbordet för härliga middagar tillsammans. Köket är utformat med moderna bekvämligheter och gott om förvaringsutrymme för att underlätta vardagen.

Tillvalen som gjordes vid byggnationen inkluderar uppdaterade vitvaror i rostfritt, ljusa parkettgolv som skapar en inbjudande atmosfär, stämningsfulla spotlights i taket och en walk-in closet i master bedroom för att ge en extra touch av lyx.

När vi tar oss till övervåningen möts vi av fint ljus som sipprar in genom takfönstret i trappan. Här finner vi tre rymliga sovrum och ett välutrustat badrum med badkar, tillsammans med gott om förvaringsmöjligheter. Till och med vinden är inredd med golv och erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter.

För de små är närheten till skolor och förskolor avgörande, och på Stenvägen 30D är detta inte något problem. Med flera skolor och förskolor inom bekvämt avstånd är det enkelt för barnen att komma till och från skolan, vilket ger dig som förälder extra lugn och trygghet i vardagen.

Tomten är dessutom en hörntomt, vilket innebär extra gräsyta och utrymme för utomhusaktiviteter och lek för hela familjen.

För den miljömedvetne familjen finns en elbilsladdare tillgänglig, vilket gör det enkelt att ladda elbilen. Dessutom finns två bekväma parkeringsplatser för bilar framför huset, samt en carport som ingår i månadsavgiften Vid carporten finner man även ett förråd. Detta ger dig extra bekvämlighet och trygghet.

Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER