Stämpelgatan 57

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt5 R.O.K.115,5 m²5 679 kr/mån

BESKRIVNING

Välkommen till denna fantastiska bostad som erbjuder ett rymligt och charmigt boende. Här på Stämpelgatan 57 får ni njuta av en underbar uteplats och trädgård med en härlig poolhörna och en solig altan som ger gott om avskildhet – perfekt för barnfamiljen.

Denna bostad sträcker sig över 1 1/2 plan och erbjuder fyra generösa sovrum samt ett välutrustat kök. Vardagsrummet, som har direkt tillgång till den rymliga uteplatsen, ger en mysig atmosfär för både avkoppling och umgänge. Bostaden har två badrum, ett på varje plan, samt en separat tvättstuga. Köket har renoverats, och de flesta ytskikten är uppdaterade, vilket gör det enkelt att flytta in utan behov av omfattande renoveringar.

Detta hem kombinerar villans bekvämligheter med fördelarna av att vara en del av en välskött bostadsrättsförening. Föreningen är del av en samfällighet som erbjuder många förmåner, inklusive uthyrning av festlokal och släpvagn. Samfälligheten ansvarar även för garage och parkeringsplatser för bilar samt underhåller de gemensamma grönområdena.

Som boende i det charmiga Björkhaga har ni närhet till natursköna områden såsom Naturreservatet i Varbergaskogen och Karlslundsskogen, som erbjuder vackra naturområden och upplysta motionsspår. Närservice finns tillgänglig i Haga Centrum med mataffärer, bibliotek, apotek, badhus och vårdcentral med mera. Skolan (F-3) och förskolan nås enkelt via en bilfri promenadväg, och flera andra skolor och förskolor finns inom bekvämt cykelavstånd.

Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER