Spindelvägen 57

Se alla bilder
ÖrebroVilla5 R.O.K.193 m²8 495 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till detta charmiga hem på Spindelvägen 57, som erbjuder en harmonisk kombination av modern komfort och välkomnande atmosfär. Beläget i ett exklusivt och attraktivt område i Örebro, presenterar denna imponerande bostad en välbalanserad design och generöst utrymme för en familj att trivas i.

Med sina rymliga 193 kvadratmeter och det tillhörande dubbelgaraget på cirka 50 kvadratmeter, ger denna fastighet gott om plats för vardagliga behov och förvaring. Vid första anblicken fångas man av den värmande atmosfären som genomsyrar detta hem.

Den välplanerade entréplanet bjuder in med praktiska förvaringsmöjligheter och en funktionell tvättstuga, vilket underlättar den dagliga rutinen. Bostaden erbjuder även bekvämligheten av ett badrum på entréplanet och ett badrum på övervåningen, vilket ytterligare förbättrar dess funktionalitet.

Den öppna planlösningen smälter samman vardagsrum, kök och matplats på ett elegant sätt och skapar en inbjudande miljö för familj och vänner. Det härliga uterummet utgör en förlängning och skapar ytterligare utrymme för umgänge. Dessutom finner du en mysig kamin i vardagsrummet, perfekt för att skapa en varm atmosfär under kyligare kvällar.

På övervåningen finner man tre sovrum, med potential för ytterligare ett, vilket ger utrymme för familjen att växa.

Trädgården utgör en lugn oas där man kan njuta av sommardagar tillsammans med en inbjudande pool som centrum för gemenskap och avkoppling.

Den härliga baksidan av fastigheten gränsar till skog, vilket ger en känsla av lugn och avskildhet. Denna hemtrevliga bostad på Spindelvägen 57 är inte bara en plats att bo, det är ett levande uttryck för komfort, stil och trivsel.

Välkommen att Kontakta Dino Dobric för ytterligare information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER