Sörtorpsgatan 3

Se alla bilder
KumlaVilla7 R.O.K.199 m²4 995 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till denna underbara villa belägen på en av Kumlas mest attraktiva adresser. På Sörtorpsgatan 3 hittar du en fantastisk bostad på 199 kvm, perfekt för den stora familjen eller dig som bara vill ha gott om utrymme. Med närhet till både skola, förskola och matbutiker är detta den idealiska platsen att bo på. Här har du allt du behöver inom bekvämt avstånd.

Entréplanet erbjuder en öppen och ljus planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, perfekt för sociala tillställningar och familjeliv. Från vardagsrummet når du även ett härligt uterum, där du kan njuta av trädgårdens lummiga grönska. I vardagsrummet finns en charmig kamin som sprider värme och skapar en mysig atmosfär. På entréplan hittar du även två sovrum, ett generöst badrum samt en praktisk tvättstuga med groventré.

Övervåningen rymmer ett allrum, tre sovrum, ett badrum samt ett kontor/förråd – här finns plats för hela familjen och mer därtill. Med ett garage på hela 49 kvm finns det gott om plats för både bilar och förvaring. Garaget är även utrustat med elbilsladdare. Den lummiga och insynsskyddade trädgården erbjuder en mysig och privat oas att koppla av i. Här finns utrymme för både lek och avkoppling.

Huset är utrustat med solceller på taket (installerade 2023), vilket bidrar till både miljövänlighet och lägre driftskostnader. Detta är en chans du inte vill missa. Kom och upplev detta fantastiska hem med egna ögon.

Kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER