Södermalmsallén 40A

Se alla bilder Se budgivning
ÖREBROBostadsrätt2 R.O.K.60 m²3 861 kr/mån2 150 000 kr

BESKRIVNING

Unik och exklusiv tvårummare på bottenplan längs eftertraktade Södermalmsallén i Örebro!

Hiss finns precis utanför lägenhetsdörren!

Din väg in i denna bostad är en entré till en känsla av exklusivitet och komfort, där varje detalj noga har valts ut för att skapa den perfekta boendemiljön. Här får du en bekvämlighet som liknar den i ett lyxigt hotellrum, med moderna ytskikt, magnifika detaljer, gedigna materialval och en generös takhöjd som genast ger en känsla av välkomnande och hemtrevnad.

Hallens glänsande klinkergolv och garderober med smidiga skjutdörrar hälsar dig välkommen in i ditt nya hem. Smakfulla och lugna toner i köksluckorna, som elegant matchar rummets väggfärg, medan vardagsrummets och sovrummets utstrålning av stil och elegans fångar ögat i den öppna och sociala planlösningen.

Denna bostad har allt du behöver för en bekväm vardag och lite till. Flera garderober som hjälper dig att hålla ordning och reda, medan köket är utrustat med moderna vitvaror inklusive diskmaskin. Det rymliga badrummet är helkaklat och erbjuder en avkopplande miljö med tvättmaskin och torktumlare som gör vardagens rutiner smidigare.

Sovrummet erbjuder gott om plats för en stor dubbelsäng och är även utrustat med generösa inbyggda förvaringsmöjligheter. Vakna upp till ett naturlig ljusflöde genom de stora fönstren och starta dagen på bästa sätt.

Föreningen, Brf Bagarn, erbjuder inte bara en stabil ekonomisk grund utan även en rad lockande faciliteter. Parkera din bil tryggt i garaget eller på föreningens innergård, där elbilsladdare finns tillgängliga för varje plats. Träna på det moderna gymmet, njut av en stunds avkoppling i bastun eller ge dina gäster en bekväm vistelse i de tillgängliga övernattningsrummen.

Bo centralt i händelsernas centrum med närhet till SHL-hockey och Allsvensk Bandy, några av stadens bästa gym och en kort promenad till stadens pulserande atmosfär med flera trevliga butiker och restauranger. Dessutom är det bara en kort cykeltur till Universitetet och sjukhuset.

Varmt välkommen att kontakta Albin Andersson för att boka visning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER