Skölv 217

Se alla bilder
GlanshammarGård5 R.O.K.115 m²3 595 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till en unik möjlighet att äga din egen lantliga tillflyktsort i Glanshammar - Skölv 217. Denna underbara fastighet erbjuder en fridfull oas, inbäddad i en naturskön miljö med grönskande ängar och omgivande skogar. Med ett generöst markområde på nästan 7 hektar och ett hus på 115 kvm, finns det gott om plats att utforska, skapa och njuta av det enkla livet på landet.

Steg in i det välkomnande huset, vars rustika charm genomsyrar varje rum. Här hittar du en mysig vardagsrumsmiljö perfekt för avkoppling eller sällskapliga stunder med nära och kära. Köket bjuder in till kulinariska äventyr och gemensamma måltider, med tillgång till de natursköna omgivningarna genom fönstren som släpper in det naturliga ljuset.

Utforska den omgivande fastigheten och upptäck de olika byggnaderna som erbjuder en mängd möjligheter. Den rymliga ladugården kan användas för förvaring av verktyg, trädgårdsredskap eller kanske omvandlas till ett kreativt utrymme för hantverk och hobbyverksamhet. Den intilliggande vedboden är perfekt för att säkert lagra ved för mysiga brasa kvällar.

Ett extra tillgång till egendomen är det charmiga gästhuset, perfekt för att välkomna vänner och familj eller för att skapa en fristad för lugn och ro. Den fridfulla trädgården är prydd med blomstrande äppelträd, vars blomsterprakt och frukt ger en känsla av kontinuitet med naturens skiftningar.

För den som längtar efter en enklare livsstil och närmare kontakt med naturen, erbjuder Skölv 217 den perfekta miljön. Trots den lugna och avkopplande atmosfären, är det bara en kort bilresa till Glanshammars charmiga centrum och dess bekvämligheter. Dessutom är Örebro inom räckhåll med sitt rika utbud av shopping, restauranger och kulturella evenemang.

Miss inte chansen att förvärva denna unika fastighet som erbjuder det bästa av lantlivet kombinerat med närheten till stadens puls. Utforska möjligheterna och skapa ditt eget lantliga paradis på Skölv 217!

Kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER