Sellerivägen 2

Se alla bilder Se budgivning
ÖREBROBostadsrätt4 R.O.K.104 m²7 286 kr/mån

BESKRIVNING

Välkommen till Sellerivägen 2!

Här saluförs en välplanerad 4:a om hela 104 kvadratmeter i ett lugnt område med närhet till det mesta!

Den härliga balkongen ligger i bästa sydvästläge där de vackra solnedgångarna kan avnjutas, man har även en trevlig utsikt mot kolonilotterna som erbjuder en härlig grönska.

Bostaden upplevs luftig och har ett magiskt ljusflöde från dem generösa fönsterpartierna.

Lägenheten har smart och öppen planlösning där kök och vardagsrum integrerar. Tre sovrum med garderober samt en klädkammare för optimal förvaring. Två helkaklade badrum, det ena är utrustat med badkar samt tvättdel med tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan för god arbetsyta samt skåpsförvaring. Det andra badrummet har dusch wc & handfat.

Denna lägenhet tillhandahåller även ett väl tilltaget förråd precis i anslutning till entrén.

Laddstolpar finns installerade på föreningens parkering, (separat kö).

Detta är ultimata läget, här har man möjlighet att bo med kort cykelavstånd till Universitetet, city och fina grönområden. Sörbyängen erbjuder ett lugnt område med närhet till förskolor och grundskola. Med gångavstånd når du livsmedelsbutiker, systembolaget, vårdcentral och restaurang. För motionärer finns olika gym, golfbana, fina promenadstråk, Sörbybacken runt hörnet. Från bostaden har du dig enkelt med cykel till Örebro Universitet och city kärnan med stort utbud av shopping, nöjen och restauranger.

Kontakta Albin Andersson för mer information.

albin@lejons.se

070-090 11 35

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER