Sättravägen 1

Se alla bilder
ÖrebroVilla5 R.O.K.120 m²3 995 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Sättravägen 1, en charmig och rymlig familjevilla belägen i det eftertraktade området Lillån i Örebro. Med en boarea på 120 kvm och en generös biarea på 81 kvm, erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen att trivas och växa.

Med sina 120 kvadratmeter boarea och 81 kvadratmeter biarea, är detta huset generöst tilltaget och rymmer allt som behövs för en familj att trivas. Den stora och trevliga tomten erbjuder gott om utrymme för lek och grönska, medan närheten till skolor och förskolor gör det till ett idealiskt val för familjer med barn.

Under årens lopp har detta hem vårdat och förbättrats med kärlek och noggrannhet. Från installationen av bergvärme 2008 till renoveringen av källaren 2021, har varje förbättring gjorts med omtanke om både komfort och hållbarhet. Inte att förglömma är de moderna bekvämligheter som fibernätet för snabb internetåtkomst och de energieffektiva fönstren från 2021.

Med sin öppna planlösning och inbjudande atmosfär, är detta huset inte bara en bostad, utan en plats att kalla hemma. Altanen från 2011 erbjuder en plats för utomhusmiddagar och stunder av avkoppling, medan det nya staketet och muren från 2019 ger integritet och charm.

I källaren finns även möjligheten att skapa ytterligare ett rum, vilket ger flexibilitet och potential för familjen att anpassa hemmet efter sina behov och önskemål. Dessutom finns det ett garage för bekväm och säker förvaring av fordon och andra tillhörigheter.

Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER