Rostastrand 3

Se alla bilder
ÖrebroKommersiellt

BESKRIVNING

Unik möjlighet att äga ett bostadshus med paradvåningar och bosätta sig själv i en av dessa. Möjlighet att driva sin egen verksamhet i lokal eller kontor med sjötomt i centrala Örebro! Möjligheterna är stora att utveckla huset i framtiden.

Storslagen bostadsfastighet med ett premiumläge vid Svartån och egen brygga. Bostadshuset har tre eleganta våningar med fina hyresintäkter. Här kan du bosätta dig själv i den ena nyrenoverade paradvåningen om 159 kvm plus ha ditt egna kontor om 20 kvm en trapp upp och verksamhet i souterängplan om 80 kvm. En kort promenad tar dig från bostaden upp till centrumkärnan och dess utbud av restauranger och butiker. Fastigheten består idag av ett bostadshus från 1921 i tre våningsplan inredda i jugendstil med kakelugnar och terrasser samt lokaler och garage fördelat enligt följande:

Våning 1: Nyrenoverad lägenhet om 159 kvm fördelat på 5 rum och kök med balkong samt egen terrass och direkt access till trädgården. (Ledig)

Våning 2: Lägenhet om 139 kvm fördelat på 4 rum och kök med egen terrass. Kontor om 20 kvm (ledig) med balkong.

Vindsvåning: Lägenhet om 97 kvm fördelat på 4 rum och kök med stor terrass och storslagen utsikt

Källare: Lokal om 80 kvm med egen ingång samt pentry och toalett. (Ledigt) Nyrenoverat tvättutrymme samt förråd för de boende i fastigheten.

Totalt: 495 kvm

På fastigheten finns också ett dubbelgarage med plats för två bilar samt 4 parkeringsplatser.

Tomten är på 1 325 kvm och består av en fin uppväxt trädgård med uteplatser och planteringar samt egen brygga.

Hyresvärde 764 400 per 2024-01-01. Fastigheten ligger idag i ett bolag och möjligheten finns att förvärva bolaget med tillhörande lån. Driftkostnaden på huset uppgår till ca 100 000 per år. Kontakta Lejon för vidare info.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER