Rönnskärsvägen 9B

Se alla bilder
HälleforsVilla6 R.O.K.150 m²425 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till denna enplansvilla i familjevänliga området på Rönnskärsvägen 9!

Denna fastighet består av en byggnad som är uppdelad i två välplanerade bostäder.

Två separata entréer som gör det möjligt att bo i den ena bostaden och avvara den andra till när gästerna kommer på besök, eller varför inte hyra ut för att sänka boendekostnaden?

Här kan även den stora barnfamiljen komma att stortrivas då möjligheten till en öppning mellan bostäderna är fullt möjligt.

En fin och grönskande trädgård med inglasad uteplats där de sena sommarkvällarna kan avnjutas medans barnen kan leka fritt i parken som ligger strax intill.

Utvändigt erbjuds även ett stort kallförråd samt en garagebyggnad.

Hällefors är beläget i det "Trolska bergslagen" vilket ger den tillgång till en sagolik natur i närområdet med vackra vandringsleder, enormt många sjöar med möjlighet till förstklassigt fiske och bad. Att flytta till Bergslagen ger dig möjlighet att njuta av en av Sveriges vackraste naturer.

Då fastigheten förmedlas genom dödsbo och kunskapen om fastigheten är begränsad säljs därmed fastigheten med generell friskrivningsklausul där köparen godtar fastighetens skick och avstår därmed från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten.

Varmt välkommen att kontakta Albin för vidare information.

070-090 11 35

albin@lejonsmakleri.se

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER