Rönnbärsvägen 4

Se alla bilder
HallsbergVilla6 R.O.K.152 m²3 995 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till detta fantastiska hem på Rönnbärsvägen 4, där komfort och stil möts för att skapa den perfekta miljön för din familj. Beläget i ett nyetablerat område erbjuder detta hem närhet till skolor, förskolor och matbutiker, vilket gör det till ett idealiskt val för familjer.

Detta imponerande hus på 152 kvm är designat för bekväm och rymlig familjeliv, med alla rum fördelade på ett plan. Här finns fyra generösa sovrum, perfekt för en växande familj, två eleganta allrum och två lyxiga badrum komplett med kakel och klinkers.

Den öppna planlösningen ger gott om plats för samvaro och underhållning, med en vacker Contura braskamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Köket från Marbodal är utrustat med högkvalitativa Siemens vitvaror och erbjuder både funktionalitet och stil.

Med en Nibe frånluftsvärmepump och golvvärme på plattan är detta hem inte bara elegant utan även energieffektivt och miljövänligt. Dessutom är smart belysning från Plejd installerad för att ytterligare förbättra din boendekomfort.

Den generösa tomten är redo att bli en lekplats för barnen och en plats för avkoppling för hela familjen. Här finns också möjlighet att skapa din egen idylliska utomhusmiljö, med utrymme för att skapa ett eget orangeri och eventuellt bygga enkel eller dubbelgarage.

Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

VISNINGAR

söndag 16 juni
Bokad visning, maila dino@lejons.se för att anmäla dig. Välkommen!

BILDER