Ringvägen 26

Se alla bilder
ÅmmebergVilla4 R.O.K.85 m²850 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till denna charmiga villa på Ringvägen 26 i Åmmeberg. Med en boyta på 85 kvm fördelat på två våningar och en tomt på imponerande 3206 kvm, erbjuder detta hem en fantastisk möjlighet som både fritidshus och permanentboende.

Huset är omsorgsfullt underhållet och ger en hemtrevlig atmosfär. Med generösa sällskapsytor både invändigt och utvändigt finns här möjligheter för stora tillställningar där släkt och vänner kan samlas och njuta av gemenskapen. Trädgården och den stora tomten ger en vacker och avkopplande miljö.

Här finns gott om plats för att koppla av och njuta av varma stunder. Det fullt utrustade köket med matplats blir en naturlig samlingsplats för måltider och samtal. Trädgården ger möjlighet till utomhusliv och avkoppling. Fiber finns indraget.

Denna villa har en fantastisk potential att bli det perfekta sommarhuset. Här finns utrymme för att skapa och förverkliga dina visioner. Oavsett om du söker ett fritidshus för avkoppling och naturupplevelser eller en permanentbostad med lugn och ro, så är denna villa det idealiska valet.

Åmmeberg är en tätort öster om Askersund, som ligger mellan Kärrafjärren av Vättern och Åmmelången. I byn finns affär, hotell med restaurang, skola och förskola. Golfbanan (Askersunds GK) är ett 18-håls "sea-side" och tillhör en av Sveriges finare golfbana. Flera moderna fritidshus har byggts i området. Även många gamla byggnader finns i Åmmeberg.

Välkomna att kontakta Dino Dobric för mer information!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER