Ringshyttan 107

Se alla bilder
NoraVilla7 R.O.K.360 m²

BESKRIVNING

Kommande försäljning!

Är din bostadsdröm något mer än bara ett hus? Längtar du efter att bo naturnära men utan att tumma på ett behagligt avstånd till barnens skola, mataffärer och aktiviteter? Ringshyttan 107, strax utanför Nora är det förre detta Folkets hus i Striberg som med största möjliga känsla och varsamhet renoverats och restaurerats till Drömbostaden med stort D!

Här erbjuds ni en rymlig bostad med en totalyta om 484 kvm, varav hela 360 kvm boarea. Huset erbjuder massvis med karaktär och charm, både från byggåret 1907 och från tiden som folkets hus. Bland annat finns den stora samlingslokalen med enorm takhöjd, furuplank till golv och dess pampiga gjutjärnskaminer bevarad. Förutom salen som är husets hjärta och mittpunkt finns en rymlig hall, badrum, sovrum och kök på entréplan. På övervåningen fanns tidigare en separat bostad. Idag finns här 3 sovrum, klädkammare/barnrum, badrum och vardagsrum.

I källaren har den som bedriver verksamhet, eller drömmar om att göra det möjlighet att husera. Här finns en stor sal som idag delats av till två rum (sovrum och förråd), ett separat kök, WC, duschrum och tvättstuga.

Den rymliga trädgården omgärdas av gärdsgård och har plats för både barnlek och trädgårdsintresse. Här finns odlingslådor, ett enkelgarage och en stor grusad parkering.

För låga driftkostnader värms bostaden upp via bergvärme.

Välkomna till ert drömboende! Kontakta Albin Andersson redan idag för att anmäla ert intresse.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER