Ringgatan 7 lgh 6

Se alla bilder
ÖrebroBostadsrätt1 R.O.K.44 m²3 259 kr/mån

BESKRIVNING

KOMMANDE!

Flexibelt tillträde!

Söker du en centralt belägen övernattningslägenhet eller lyxig studentlägenhet med extremt låg boendekostnad där alla bekvämligheter är på plats? Då lämpar sig denna pärla perfekt för dig!

Lägenheten har genomgående påkostade kvalitetsmaterial och har varsamt renoverats för att behålla den gamla charmen.

Ett rum och kök där planlösningens kvadratmeter är välplanerade och vi bjuds på praktisk hall, avskilt kök med gott om förvaring, utöver detta så erbjuds även ett luftigt allrum med plats för såväl soffa och säng. Helkaklat badrum med elburen golvvärme, tvättmaskin samt torktumlare även detta är generöst till sin storlek.

Hela huset är rot-renoverat 2018 och föreningen har inga som helst behov av underhåll på fastigheten den närmsta 15 åren vilken gör den här bostadsrättsföreningen solid.

Vasastan är ett mycket populärt område där du med enkelhet till fots tar dig in till citykärnan på några minuter. Centralstationen återfinns ca 500 meter från bostaden för goda kommunikationer och ca 1000 meter till Örebros mittpunkt nämligen slottet. Bussförbindelse ca 100 meter från bostaden med direktlinje till Universitetet för den som heller bor i en central stadsdel med närhet till citypulsen. Inom 400 meter återfinns all nödvändig närservice men kan tänka sig så som: Apotek, förskola, skola, välsorterad Ica Butik, idrottsplats och gym.

Varmt välkommen att kontakta Albin Andersson för vidare info om processen!

070-090 11 35

albin@lejonsmakleri.se

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER