Riagatan 21

Se alla bilder
ÖrebroVilla4 R.O.K.112 m²4 295 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Riagatan 21, ett fantastiskt friköpt 2-plans parhus i det eftertraktade området Ladugårdsängen i Örebro. Detta bekväma hem erbjuder 112 välplanerade kvadratmeter fördelade på två plan.

På bottenvåningen möts du av en inbjudande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Det rymliga och stilfulla köket erbjuder moderna bekvämligheter och plats för matbord, medan det ljusa och luftiga vardagsrummet har fönster i två väderstreck och en utgång till trädgården. Här finns gott om plats för både matbord och soffgrupp. En bekvämlighet är det praktiska badrummet med WC, handfat och duschplats, samt det separat belägna tvättrummet.

På övervåningen leder hallen till tre mysiga sovrum, varav ett med dubbla fönster och en garderobsvägg. Här finns också det andra badrummet, helkaklat med golvvärme, badkar och duschplats.

Utomhus finns en välskött trädgård med flera uteplatser, perfekt för avkoppling och lek. En träaltan mot huset bjuder in till sommarkvällar utomhus. En parkeringsplatser finns, inklusive möjlighet till bilparkering intill huset.

Denna bostad har genomgått flera förbättringsåtgärder under åren, inklusive installation av luftvärmepump för AC, nya persienner, badrumsrenovering, delrenovering av köket samt stensättning av entré/uppfart och runt altaner.

Beläget i det populära området Ladugårdsängen i Örebro, erbjuder detta hem en trivsam atmosfär med grönområden och lekplatser som inbjuder till aktiviteter för både barn och vuxna. Området är känt för sina trevliga promenadstråk och närhet till Gustavsviks badhus och utomhusbad. För den aktiva finns en populär 18-håls golfbana i närheten samt en Friskis och Svettis-anläggning för träning och hälsa.

Med närhet till skolor, förskolor, mataffärer och andra bekvämligheter är Ladugårdsängen ett område som erbjuder det mesta för en bekväm och trivsam vardag för hela familjen.

Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER