Restalundsvägen 16F

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt3 R.O.K.81 m²3 250 000 kr

BESKRIVNING

Varmt välkomna till en exklusiv bostad med påkostade materialval på en av Örebros mest attraktiva adresser!

Denna trerummare är belägen på fjärde våningen i huset och har ett insynsskyddat läge med stora fönster i tre väderstreck vilket ger hemmet en ljus och luftig känsla.

Till lägenheten hör dessutom en stor inglasad balkong i söderläge, här kan man njuta av solen från förmiddag till kväll. Lägenheten har en välplanerad planlösning med ett rymligt vardagsrum som rymmer både soffa och matbord för den som önskar.

Snyggt parkettgolv i ljusa toner följer enhetligt genom hela lägenheten, två sovrum i bra storlek, stilrent kök från Marbodal som är fullutrustat med kyl och frys i fullhöjd samt bekväma arbetsytor. Badrummet är helkaklat i ljusa kulörer och här finner du dusch, wc, handfat med underliggande kommod, tvättmaskin, torktumlare, elektrisk golvvärme samt en handdukstork.

Förvaring finner vi i form av platsbyggda garderober samt en klädkammare/förråd, denna lägenhet har även ett förråd på balkongen.

Hela bostadskomplexet andas kvalité och runt hörnet finner man restauranger, SHL hockey, fotboll, gym och dessutom en kort promenad upp till citypulsen, universitetet och Osets fina naturområde med all service i närheten där matbutiker, restauranger, apotek, gym, konditori och frisör finns för att göra livet så bekvämt som möjligt.

Parkering strax utanför porten med möjlighet att ladda elbilen, detta till en avgift om 489 kronor i månaden. (Separat kö)

Varmt välkommen att kontakta Albin för mer information kring processen!

070-090 11 35

albin@lejonsmakleri.se

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER