Restalundsvägen 16F

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt2 R.O.K.70 m²4 948 kr/mån2 095 000 kr

BESKRIVNING

Välkomna till denna stilfulla och trivsamma bostad på 70 kvadratmeter, belägen på första våningen! Denna välplanerade tvåa erbjuder generösa ytor, god förvaring och en optimal planlösning som kombinerar kök och vardagsrum i en öppen och social atmosfär.

Vid entrén möts du av en stor och praktisk hall med en väl tilltagen walk-in closet, perfekt för all din förvaring. Köket, designat i en mycket tilltalande grå nyans, är utrustat med rostfria vitvaror och en integrerad diskmaskin. Här finns gott om arbetsyta för matlagning och middagsbjudningar.

Vardagsrummet är rymligt och ljust, tack vare de stora fönsterpartierna som släpper in rikligt med dagsljus. Här finns plats för både soffgrupp och matbord, vilket gör det till den perfekta platsen för både avkoppling och sociala tillställningar. Från vardagsrummet når du den väl tilltagna balkongen, idealisk för sommarens tillställningar och utrustad med ett inbyggt förråd för extra förvaring.

Det ljusa och rymliga sovrummet har en inbyggd garderob som erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter.

Bostaden präglas av stilfulla och påkostade materialval som är lätta att sätta sin egen prägel på. Den genomgående ljusa och moderna inredningen skapar en harmonisk atmosfär.

Restalundsvägen erbjuder ett optimalt läge med närhet till citykärnan, Universitetet och Osets natursköna område. Här finns all nödvändig service inom räckhåll, inklusive matbutiker, restauranger, apotek, gym, konditori och frisör. För sportentusiaster finns både SHL-hockey och Elitefotboll precis utanför dörren.

Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER